Μητσοτάκης σε Τσίπρα: «Εγώ δε βρήκα τρεις επιστολές στο Μαξίμου κ. Τσίπρα, ούτε ρούτερ δε βρήκα»

MarketNews

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: «Εγώ δε βρήκα τρεις επιστολές στο Μαξίμου κ. Τσίπρα, ούτε ρούτερ δε βρήκα» , ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Ένα… ανέκδοτο του πρόεδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης πυροδότησε την απάντηση και την αντίδραση του πρωθυπουργού λίγο πριν την αποχώρησή του.

Ο Αλέξης Τσίπρας περιέγραψε την κατάσταση με βάση ένα πολιτικό ανέκδοτο σύμφωνα με το οποίο ο απερχόμενος Πρωθυπουργός αφήνει στον επόμενο τρεις επιστολές: «Στην πρώτη δύσκολη κατάσταση ανοίγει την πρώτη επιστολή. “ρίξτε στους προηγούμενους”. Στη δεύτερη , ανοίγει τη δεύτερη “ρίξτα στον Υπουργό”. Στην τρίτη “ετοίμασε τις δικές σου επιστολές για τον επόμενο”. Είστε στο πρώτο στάδιο κύριε Μητσοτάκης, τα ρίχνετε όλα σε εμάς. Για όλα φταίνε οι προηγούμενοι. Έρχεται οσονούπω ο ανασχηματισμός. Θα τα ρίξετε φαντάζομαι στους Υπουργούς. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο γρήγορα θα φτάσετε στο τρίτο στάδιο».

Τότε ο κ. Μητσοτάκης πήρε τον λόγο και απάντησε σχεδόν αποχωρώντας: «Εγώ δε βρήκα τρεις επιστολές στο Μαξίμου κ. Τσίπρα, ούτε ρούτερ δε βρήκα».