Αγωγή Τσίπρα σε Κουρτάκη- Του ζητάει ένα εκατομμύριο ευρώ!

MarketNews

Αγωγή Τσίπρα σε Κουρτάκη- Του ζητάει ένα εκατομμύριο ευρώ!, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατέθεσε αγωγή στον εκδότη της εφημερίδας «Παραπολιτικά», Γιάννη Κουρτάκη, ζητώντας του 1 εκατομμύριο ευρώ.

Ο λόγος; Ο κ. Κουρτάκης εκφράζει την άποψή του, προσωπική και δημοσιογραφική στα social media και στα μέσα ενημέρωσης που διαθέτει κι αυτό ενοχλεί τόσο τον κ. Τσίπρα, που αποφάσισε να καταθέσει αγωγή εναντίο του. Υπάρχουν όμως κι άλλα σημεία άξια σημασίας στην συγκεκριμένη αγωγή, όπως το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας καταθέτει την αγωγή με δικηγόρο τον κ. Γιάννη Μαντζουράνη.

Όπως αναφέρει ο Γιάννης Κουρτάκης σε ανάρτησή του στο twitter:  «Πριν από λίγο μου επιδόθηκε αγωγή του  Αλέξη Τσίπρα, με την οποία ζητά 1 εκ. ευρώ. Πέραν των όσων ισχυρίζεται ο τέως πρωθυπουργός, έχει ιδιαίτερη σημασία  και ο Δικηγόρος που επέλεξε. Είναι ο Γιάννης Μαντζουράνης. Να του προτείνω και μάρτυρα; Μίμη Παπαγγελόπουλο».
Ένα δεύτερο σημείο της Αγωγής που αξίζει σχολιασμού και είναι ένα ακόμη δείγμα της προχειρότητας και της σύγχυσης που βρίσκεται ο κ. Τσίπρας είναι και το γεγονός ότι παραμένει πιστός σε κάποιες συνήθειες που… αποδείχθηκε πως δεν του βγήκαν σε καλό, όπως το να κρύβει την αλήθεια. Όπως παρατηρεί και με δεύτερη ανάρτησή του ο κ. Κουρτάκης, ο κ. Τσίπρας ούτε καν στο βιογραφικό του δεν λέει την αλήθεια, καθώς αναφέρει ότι εξελέγη βουλευτής το 2012. Η αλήθεια είναι ότι εξελέγη το 2009. 

Η ανάρτηση του

«Πριν από λίγο μου επιδόθηκε αγωγή του @atsipras, με την οποία ζητά 1 εκ. ευρώ. Πέραν των όσων ισχυρίζεται ο τέως πρωθυπουργός, έχει ιδιαίτερη σημασία  και ο Δικηγορος που επέλεξε. Είναι ο Γιαννης Μαντζουράνης. Να του προτείνω και μάρτυρα; Μίμη Παπαγγελόπουλο.»