Μιλώντας στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα ΜEGA”, ο Γιώργος Παπαχρήστος αναφέρθηκε στην αγωγή Τσίπρα.

“Γελάω γιατί μέσα σε αυτή την τραγωδία για τον ελληνικό Τύπο είναι το μόνο που μπορώ να κάνω. Ο άνθρωπος αυτός, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, χρησιμοποιεί ένα όπλο, το οποίο καλώς έχει τεθεί. Ο πολιτικός που βάλλεται με στοιχεία που δεν έχουν σχέση με την αλήθεια, καλώς προσφεύγει στα δικαστήρια για να αποκαταστήσει την τιμή του. Προηγουμένως όμως υπάρχει μια ολόκληρη διαδικασία. Πρέπει να στείλει εξώδικο”, σημείωσε αρχικά.

“Εμείς στα ‘’ΝΕΑ’’, με δική μου πρωτοβουλία είπαμε να δημοσιεύσουμε, όχι απλώς την άποψή του κ. Τσίπρα, αλλά και όλα τα τμήματα του εξωδίκου που με καθ’ υβρίζουν. Κάθε αράδα είναι μια αγωγή. Θα μπορούσα να πάω σε δικηγόρο και να του πω με κάθε γραμμή κάνε αγωγή στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Δεν το έκανα. Γιατί θεώρησα λογικό, και για την εφημερίδα και για τον κ. Τσίπρα, να δημοσιευτεί το εξώδικο. Στο δε in.gr που έχει πάνω από 2 εκατομμύρια επισκέψεις ημερησίως, δημοσιεύσαμε ολόκληρο το εξώδικο”, πρόσθεσε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Όπως τόνισε ο Γιώργος Παπαχρήστος, “ο κ. Τσίπρας σκόπευε να φιμώσει εμένα, την εφημερίδα και τον Γιάννη Κουρτάκη”.

Εντός του εξωδίκου, μεταξύ άλλων, γινόταν λόγος, ότι για κάθε αναφορά στο όνομα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, θα πρέπει να του καταβάλει η εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” 10.000 ευρώ.

Facebook Comments