Η Ντάουνινγκ Στριτ ζήτησε επισήμως συγγνώμη από τη βασίλισσα Ελισάβετ

MarketNews

Η Ντάουνινγκ Στριτ ζήτησε επισήμως συγγνώμη από τη βασίλισσα Ελισάβετ, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Οι υπηρεσίες του βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον ζήτησαν συγγνώμη από την βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ έπειτα από τις αποκαλύψεις για τα πάρτι που οργανώθηκαν στην Ντάουνιγνκ Στριτ την παραμονή της κηδείας του συζύγου της πρίγκιπα Φίλιππου, εν μέσω αυστηρού lockdown, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του πρωθυπουργικού γραφείου.

«Είναι πολύ λυπηρό ότι αυτό συνέβη σε περίοδο εθνικού πένθους και η Ντάουνινγκ Στριτ ζήτησε συγγνώμη από το παλάτι» διά της επίσημης οδού, δήλωσε εκπρόσωπος του Μπόρις Τζόνσον.

Νωρίτερα:

Οι αποκαλύψεις για πάρτι στην πρωθυπουργική κατοικία αλλά και σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες την περίοδο των δύο λοκντάουν στην Μεγάλη Βρετανία δεν έχουν τέλος.

Νέο σημερινό δημοσίευμα στον Βρετανικό Τύπο αναφέρει πως μία ημέρα πριν από την κηδεία του Πρίγκιπα Φιλίππου στην Ντάουνινγκ Στριτ διοργανώθηκε ολονύχτια συγκέντρωση με πολύ ποτό.