Η Ντάουνινγκ Στριτ ζήτησε επισήμως συγγνώμη από τη βασίλισσα Ελισάβετ

2 λεπτά ανάγνωση
14 Ιανουαρίου 2022

Οι υπηρεσίες του βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον ζήτησαν συγγνώμη από την βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ έπειτα από τις αποκαλύψεις για τα πάρτι που οργανώθηκαν στην Ντάουνιγνκ Στριτ την παραμονή της κηδείας του συζύγου της πρίγκιπα Φίλιππου, εν μέσω αυστηρού lockdown, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του πρωθυπουργικού γραφείου.

«Είναι πολύ λυπηρό ότι αυτό συνέβη σε περίοδο εθνικού πένθους και η Ντάουνινγκ Στριτ ζήτησε συγγνώμη από το παλάτι» διά της επίσημης οδού, δήλωσε εκπρόσωπος του Μπόρις Τζόνσον.

Νωρίτερα:

Οι αποκαλύψεις για πάρτι στην πρωθυπουργική κατοικία αλλά και σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες την περίοδο των δύο λοκντάουν στην Μεγάλη Βρετανία δεν έχουν τέλος.

Νέο σημερινό δημοσίευμα στον Βρετανικό Τύπο αναφέρει πως μία ημέρα πριν από την κηδεία του Πρίγκιπα Φιλίππου στην Ντάουνινγκ Στριτ διοργανώθηκε ολονύχτια συγκέντρωση με πολύ ποτό.

 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παγκόσμιο sell off στα ομόλογα: Πληθωρισμός, πετρέλαιο και πολιτική κρίση στη Βρετανία τρομάζουν τις αγορές

Ισχυρές πιέσεις καταγράφονται στις διεθνείς αγορές ομολόγων.

ΟΔΔΗΧ: Η Ελλάδα κερδίζει εμβληματική δικαστική απόφαση στην υπόθεση τίτλων συνδεδεμένων με το ΑΕΠ ύψους €62 δισ.

Ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ), ανακοίνωσε σήμερα ότι εξασφάλισε μια σημαντική

Επιστρέφει η Βρετανία στην «αγκαλιά» της ΕΕ;

Η απρόβλεπτη φύση του Ντόναλντ Τραμπ οδηγεί τη Βρετανία προς την σταθερά