Βρετανία: Στο 5,7% μειώθηκε η ανεργία το Δεκέμβριο

1 λεπτό ανάγνωση
18 Φεβρουαρίου 2015

Στο 5,7% μειώθηκε ο δείκτης ανεργίας στη Βρετανία τον Δεκέμβριο, από 5,8% που ήταν τον προηγούμενο μήνα, φτάνοντας στα χαμηλότερα επίπεδα από τον Αύγουστο του 2008.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της χώρας (ONS), ο αριθμός των ανέργων το τρίμηνο που έληξε τον Δεκέμβριο του 2014 μειώθηκε κατά 97 χιλ. στα 1,86 εκατομμύρια.

Ο δείκτης εργασίας διαμορφώθηκε στο 73,2% και ο μέσος όρος αμοιβής αυξήθηκε κατά 2,1% σε σχέση με το τελευταίο τρίμηνο του 2013, ενώ εξαιρουμένων των έκτακτων επιδομάτων (μπόνους) αυξήθηκε κατά 1,7%.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παγκόσμιο sell off στα ομόλογα: Πληθωρισμός, πετρέλαιο και πολιτική κρίση στη Βρετανία τρομάζουν τις αγορές

Ισχυρές πιέσεις καταγράφονται στις διεθνείς αγορές ομολόγων.

ΟΔΔΗΧ: Η Ελλάδα κερδίζει εμβληματική δικαστική απόφαση στην υπόθεση τίτλων συνδεδεμένων με το ΑΕΠ ύψους €62 δισ.

Ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ), ανακοίνωσε σήμερα ότι εξασφάλισε μια σημαντική

Επιστρέφει η Βρετανία στην «αγκαλιά» της ΕΕ;

Η απρόβλεπτη φύση του Ντόναλντ Τραμπ οδηγεί τη Βρετανία προς την σταθερά