Κόρμπιν: Θα διασφαλίσω συμφωνία για το Brexit

2 λεπτά ανάγνωση
30 Μαΐου 2017

Ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης, των Εργατικών, ο Τζέρεμι Κόρμπιν, είπε χθες πως θα διασφαλίσει μια συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση για την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από το μπλοκ, στην περίπτωση που το κόμμα του επικρατήσει στις εκλογές της 8ης Ιουνίου.

Ο Κόρμπιν «απάντησε» με αυτό τον τρόπο σε δήλωση της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι, που έχει διαμηνύσει πως είναι έτοιμη να αποχωρήσει από μια κακή συμφωνία.

Σε ερώτηση που του τέθηκε κατά πόσον έχει αναλογιστεί ένα σενάριο κατά το οποίο η Βρετανία θα αποτύχει να επιτύχει μια συμφωνία με την ΕΕ, ο Κόρμπιν είπε: «Πρόκειται να υπάρξει μια συμφωνία».

«Θα εξασφαλίσουμε ότι θα υπάρξει μια συμφωνία», τόνισε κατά την διάρκεια μιας συνέντευξης που παραχώρησε στο Sky News.

 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Latest from Blog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΔΔΗΧ: Η Ελλάδα κερδίζει εμβληματική δικαστική απόφαση στην υπόθεση τίτλων συνδεδεμένων με το ΑΕΠ ύψους €62 δισ.

Ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ), ανακοίνωσε σήμερα ότι εξασφάλισε μια σημαντική

ΗΠΑ: Δασμούς ύψους 25% στα εισαγόμενα ευρωπαϊκά οχήματα ανακοίνωσε ο Ντ. Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατέφυγε ξανά σε ένα από τα αγαπημένα του όπλα.

Η Ελλάδα πρωταθλήτρια στην ΕΕ στη μείωση του χρέους με πτώση ρεκόρ 67 μονάδων

Τη μεγαλύτερη μείωση δημοσίου χρέους μεταξύ των «27» της Ευρωπαϊκής Ένωσης καταγράφει