Deutsche Bank: Ζημιές €1,9 δισ. στο δ΄3μηνο

1 λεπτό ανάγνωση
2 Φεβρουαρίου 2017

Καθαρές ζημιές 1,9 δισ. ευρώ εμφάνισε στο δ΄ τρίμηνο η Deutsche Bank, τελειώνοντας ένα ακόμη ταραχώδες έτος στη διάρκεια του οποίου είχε πληγεί από τα δικαστικά έξοδα, τις οικονομικές αντιξοότητες και τις περικοπές στις δραστηριότητες που δυσκολεύουν τις ευρωπαϊκές τράπεζες ευρύτερα.

Οι καθαρές ζημιές ήταν χαμηλότερες από τις ζημιές των 2,12 δισ. ευρώ πριν από ένα χρόνο. Οι αναλυτές ανέμεναν ζημιές 1,32 δισ. ευρώ, σύμφωνα με τις μέσες εκτιμήσεις 13 οικονομολόγων σε έρευνα του Bloomberg.

Τα καθαρά έσοδα της γερμανικής τράπεζας διαμορφώθηκαν στα 7,1 δισ. ευρώ σε σχέση με τα 6,6 δισ. ευρώ στο δ΄ τρίμηνο του 2015.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ειδησεις ελληνικου χρηματιστηριου

ΤτΕ: Πλεόνασμα πάνω από €1 δισ. στο ξεκίνημα του έτους

Την περίοδο Ιανουαρίου-Απριλίου 2026, το ταμειακό αποτέλεσμα της κεντρικής διοίκησης παρουσίασε πλεόνασμα

Πρωτογενές πλεόνασμα €5,175 δισ. στον προϋπολογισμό το α’ 4μηνο

Πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 5,175 δισ. ευρώ καταγράφηκε στον προϋπολογισμό το α’ τετράμηνο

Όμιλος ΟΤΕ: Αύξηση 4,9% στα έσοδα και 2,8% στα προσαρμοσμένα EBITDA το α’ τρίμηνο

Δυναμικό ξεκίνημα για τη χρονιά, με αύξηση κατά 4,9% στα έσοδα και