Δημόσια συγνώμη Άδωνι στον Κουρτάκη για την ασυλία Πολάκη

2 λεπτά ανάγνωση
10 Σεπτεμβρίου 2020

Νέα μήνυση κατάθεσε σήμερα ο Γιάννης Κουρτάκης κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, αφού σήμερα το αίτημα της άρσης ασυλίας του βουλευτή για την «αξιόποινη πράξη της συκοφαντικής δυσφήμησης» απορρίφθηκε, κατά πλειοψηφία.

Ύστερα από αυτήν την εξέλιξη, ο κ. Κουρτάκης κατέθεσε νέα μήνυση «εναντίον του υβριστή του», όπως έκανε γνωστό μέσω ανάρτησής του στο Twitter.  Συγκεκριμένα γράφει: «Είναι δικαίωμα των βουλευτών να ψηφίζουν ότι πιστεύουν ότι είναι σωστό. Ακόμη και να παρέχουν ασυλία στον Πολάκη. Ευτυχώς στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Έτσι σήμερα κατέθεσα νέα μήνυση και αγωγή εναντίον του υβριστή μου».

Έπειτα από λίγα λεπτά, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε στη συγκεκριμένη δημοσίευση, ζητώντας «συγγνώμη» για τη σημερινή «αστοχία».

Η ανάρτηση του κ. Άδωνι:

 

 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Metron Analysis: Στο 28,5% η ΝΔ, δεύτερη η ΕΛ.Α.Σ. με 15,2% – Κυριαρχία Μητσοτάκη – ο ΣΥΡΙΖΑ εκτός Βουλής

Την κυριαρχία της ΝΔ και τον περαιτέρω κατακερματισμό της αντιπολίτευσης με το

Το χειρότερο είδος από όλα τα φίδια, το φίδι δεκανίκι του φιδιού…

Πέρασαν τρεις μέρες, από την Δευτέρα το βράδυ, που είδα το επεισόδιο

GPO: Στο 28,6% η ΝΔ – Στο 1,3% ο ΣΥΡΙΖΑ – Στο 4,7% η Κωνσταντοπούλου

Τις τάσεις συνολικής αναδιάταξης των συσχετισμών σε όλο τον χώρο της αντιπολίτευσης