Δ. Παπανδρέου: «Πιστεύω ότι ο Μητσοτάκης θα φύγει»

2 λεπτά ανάγνωση
29 Μαΐου 2026
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου εξέφρασε την εκτίμηση ότι «ο Μητσοτάκης θα φύγει», επιχειρώντας για ακόμη μία φορά να παρέμβει στην πολιτική επικαιρότητα με προβλέψεις και πολιτικές κρίσεις.

Ωστόσο, οι δηλώσεις της δύσκολα μπορούν να θεωρηθούν καθοριστικές για τις πολιτικές εξελίξεις, καθώς δεν διαθέτει ενεργό θεσμικό ή κομματικό ρόλο.

Σε μια περίοδο που οι πολίτες αναζητούν συγκεκριμένες προτάσεις για την οικονομία, την ακρίβεια και την καθημερινότητά τους, οι προσωπικές προβλέψεις για την πολιτική τύχη του πρωθυπουργού μοιάζουν περισσότερο με προσπάθεια διατήρησης της δημοσιότητας παρά με ουσιαστική πολιτική παρέμβαση.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι βουλευτές, οι γκρίζες ζώνες και το νέο πολιτικό καταφύγιο

Υπάρχει μια κατηγορία πολιτικών που αυτή την περίοδο κοιμάται και ξυπνά με

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης Γραμματέας της ΝΔ

Με στόχο την ενίσχυση της κομματικής λειτουργίας και την καλύτερη προετοιμασία ενόψει

Το χειρότερο είδος από όλα τα φίδια, το φίδι δεκανίκι του φιδιού…

Πέρασαν τρεις μέρες, από την Δευτέρα το βράδυ, που είδα το επεισόδιο