Δρυμιώτης για Τσίπρα: «Θα ζητήσω συγγνώμη αν πάρει πάνω από 12%»

2 λεπτά ανάγνωση
13 Juni 2026
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Ο Ανδρέας Δρυμιώτης έβαλε ξανά πολύ χαμηλά τον πήχη για τον Αλέξη Τσίπρα και έστειλε αιχμηρό πολιτικό μήνυμα.

Με τη φράση «θα ζητήσω συγγνώμη αν πάρει πάνω από 12%», ο πολιτικός αναλυτής αμφισβήτησε ανοιχτά τη δυνατότητα του πρώην πρωθυπουργού να επιστρέψει με ισχυρή δυναμική.

Παράλληλα, έδειξε ότι δεν βλέπει πραγματικό ρεύμα γύρω από το όνομά του. Έτσι, η συζήτηση για νέα πολιτική κίνηση Τσίπρα αποκτά ακόμη πιο δύσκολη αφετηρία. Ο Δρυμιώτης θεωρεί ότι η κοινωνία δεν ξεχνά εύκολα το παρελθόν.

Επίσης, συνδέει την πιθανή επιστροφή με χαμηλές προσδοκίες και περιορισμένη εκλογική απήχηση. Συνεπώς, η παρέμβασή του δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες. Βλέπει τον Τσίπρα περισσότερο ως πολιτικό πρόσωπο του χθες και λιγότερο ως λύση για το αύριο.


Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γ. Παππάς (ΕΛ.Α.Σ.): «Δεν θα φορολογήσουμε τα κοσμήματα στις θυρίδες των πλούσιων κυριών»

Ο Γ. Παππάς αναίρεσε άμεσα τις δηλώσεις για φορολόγηση κοσμημάτων, αποκαλύπτοντας σύγχυση

Ν. Καρανίκας: «Αμόρφωτοι στο περιβάλλον Τσίπρα – Αναξιόπιστος ο Τσίπρας»

Ο Νίκος Καρανίκας, άλλοτε στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, εξαπολύει μια ιδιαίτερα

Μπ. Παπαδημητρίου: «Τα μέτρα του προγράμματος του Αλέξη Τσίπρα ξεκινάνε από τελείως λάθος βάση»

Ο Αλέξης Τσίπρας επιχειρεί ξανά να κερδίσει τις εντυπώσεις με ακριβές υποσχέσεις