Α. Δρυμιώτης σε Δ. Τεμπονέρα: «Κάνετε την καλύτερη προπαγάνδα για τον Μητσοτάκη – Όσο μιλάτε, μαζεύονται ψηφοφόροι»

2 λεπτά ανάγνωση
16 Απριλίου 2026
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Η παρέμβαση του Ανδρέα Δρυμιώτη προς τον Διονύση Τεμπονέρα αποτυπώνει με αιχμηρό τρόπο την πολιτική δυναμική που διαμορφώνεται στον δημόσιο διάλογο, καθώς υποστηρίζει ότι η ρητορική της αντιπολίτευσης λειτουργεί τελικά ενισχυτικά για την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Με τη χαρακτηριστική φράση ότι «όσο μιλάτε, μαζεύονται ψηφοφόροι», αφήνει να εννοηθεί πως η υπερβολή, η ένταση και η μονοδιάστατη κριτική μπορεί να έχουν αντίστροφα πολιτικά αποτελέσματα, συσπειρώνοντας αντί να αποδυναμώνουν.

Η τοποθέτηση αυτή ανοίγει ξανά τη συζήτηση για τα όρια της πολιτικής αντιπαράθεσης και το κατά πόσο ο δημόσιος λόγος συμβάλλει ουσιαστικά στην ενημέρωση των πολιτών ή τελικά καταλήγει να λειτουργεί ως εργαλείο πολιτικής ενίσχυσης των αντιπάλων.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Α. Δρυμιώτης: «Ο Τσίπρας είναι πιθανόν να είναι αξιωματική αντιπολίτευση – Ο Ανδρουλάκης πρέπει να ανησυχεί»

Νέα πολιτική συζήτηση προκαλεί η παρέμβαση του Ανδρέα Δρυμιώτη.

Για θεσμικό κατήφορο κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ο Νίκος Ανδρουλάκης

«Ο κ. Μητσοτάκης αναρωτιέται ποιος είναι ο συνεπής και θεσμικός», αναφέρει σε

Κ. Τσουκαλάς: «Η ΝΔ φοβάται να βρεθεί με ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ στην επαναληπτική κάλπη»

Ο Κώστας Τσουκαλάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «10 Παντού» και μίλησε για