Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τα επεισόδια στην Τούμπα

3 λεπτά ανάγνωση
13 Μαρτίου 2018

Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τα επεισόδια που σημειώθηκαν την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας, τα οποία έκαναν το γύρο του κόσμου και οδήγησαν στη διακοπή της αναμέτρησης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Λάμπρος Τσόγκας, με έγγραφη παραγγελία του προς την αθλητική εισαγγελέα Ευαγγελία Λιάσου.

Αντικείμενο της εισαγγελικής έρευνας μεταξύ άλλων η οπλοφορία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη καθώς και γιατί αγνοήθηκαν οι ρητές εντολές που είχε δώσει η εισαγγελέας πλημμελειοδικών Ευαγγελία Λιάσου για συλλήψεις με την αυτόφωρη διαδικασία, τόσο πριν ξεκινήσει το ματς όσο και μετά την εισβολή των παραγόντων στο γήπεδο.

Η προκαταρκτική εξέταση καλείται να δώσει απαντήσεις σε μία σειρά από ζητήματα, για τα οποία διερευνάται εάν στοιχειοθετούνται παραβάσεις του Νόμου περί Αθλητισμού και κάθε άλλη αυτεπαγγέλτως διωκόμενη πράξη.

 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Latest from Blog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στ. Κούλογλου: «Για την Καρυστιανού ισχύει φράση εδοξάσθη κρυπτόμενος και εξευτελίσθη εμφανιζόμενος»

Ο Στέλιος Κούλογλου σχολίασε τη δημόσια παρουσία της Μαρίας Καρυστιανού χρησιμοποιώντας τη

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, τα μεγαλύτερα «στοιχήματα» της επόμενης σεζόν

Στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη φαντασμαγορική φιέστα της ΑΕΚ έκλεισε η φετινή

Πρωταθλήτρια με τον πιο… «ΑΕΚτζήδικο» τρόπο

Εάν κάποιος ρωτούσε τους φίλους της ΑΕΚ, πριν την έναρξη του αγώνα