Γιούνκερ: H Βρετανία θα επιστρέψει στην Ε.Ε.

1 λεπτό ανάγνωση
10 Μαρτίου 2017

Την εκτίμηση ότι κάποια στιγμή στο μέλλον το Ηνωμένο Βασίλειο θα ανέβει ξανά στο «πλοίο» της Ευρωπαϊκής Ένωσης έκανε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλόντ Γιούνκερ, μιλώντας μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε.

«Το Brexit δεν είναι το τέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το αντίθετο. Η επιλογή των Βρετανών δεν μου αρέσει, αλλά θα προχωρήσουμε ακόμη πιο δυναμικά», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχει παλιά και νέα μέλη, υπάρχουν κράτη – μέλη της Ε.Ε., χωρίς διάκριση, είπε ακόμη ο επικεφαλής της Κομισιόν. «Οι πολλές ταχύτητες στην ενοποίηση δεν σημαίνουν ένα νέο “σιδηρούν παραπέτασμα” στην Ευρώπη», τόνισε ακόμη.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελλάδα πρωταθλήτρια στην ΕΕ στη μείωση του χρέους με πτώση ρεκόρ 67 μονάδων

Τη μεγαλύτερη μείωση δημοσίου χρέους μεταξύ των «27» της Ευρωπαϊκής Ένωσης καταγράφει

Ευρωπαϊκές μετοχές: Ράλι με… ρωγμές – Προειδοποίηση για πτώση έως 15% από BofA, επιφυλακτική στάση από Barclays

Οι ευρωπαϊκές αγορές καταγράφουν άνοδο, ωστόσο επενδυτικοί οίκοι προειδοποιούν ότι το ράλι

ΔΝΤ: Θεαματική μείωση του ελληνικού χρέους έως το 2031 – Κάτω από τον μέσο όρο των ανεπτυγμένων οικονομιών

Σε τροχιά εντυπωσιακής αποκλιμάκωσης εισέρχεται το ελληνικό δημόσιο χρέος, σύμφωνα με τις