Goldman Sachs: Στο κατώφλι μιας νέας bull market οι διεθνείς αγορές

2 λεπτά ανάγνωση
16 Σεπτεμβρίου 2013

“Οι μετοχές συνεχίζουν να προσφέρουν στους επενδυτές τις καλύτερες προοπτικές για σημαντικές αποδόσεις”, δηλώνουν οι αναλυτές της αμερικανικής επενδυτικής τράπεζας. Όπως προσθέτουν, πλέον οι μετοχές βρίσκονται σε ένα μεταβατικό στάδιο, εξερχόμενες από τη φάση της “ελπίδας” και εισερχόμενες στη φάση της “ανάπτυξης”.

“Όσον αφορά στις αποτιμήσεις των μετοχών… αυτές κινούνται διαρκώς ανοδικά”, σχολιάζει ο Peter Oppenheimer, κορυφαίος αναλυτής της Goldman Sachs.

Όπως εξηγεί, η ανάκαμψη της παγκόσμιας οικονομίας, η τόνωση της εταιρικής κερδοφορίας και η αύξηση των μερισμάτων θα δώσουν νέα ώθηση στα διεθνή χρηματιστήρια.

“Οι μετοχές, στην τρέχουσα συγκυρία, εμφανίζουν πολύ μεγαλύτερες προοπτικές από ότι δύνανται να καταγράψουν τα κρατικά ομόλογα”, επισημαίνει στη συνέχεια ο Oppenheimer.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Goldman Sachs: «Βλέπει» το Brent στα $80-90 – Μεγάλη πτώση στα παγκόσμια αποθέματα

Η GS βλέπει το Brent μεταξύ $80-90/βαρέλι, καθώς η ένταση στη ΜΑ

Goldman Sachs: Νέοι υψηλότεροι στόχοι για τις ελληνικές τράπεζες – “buy” για Πειραιώς, Eurobank και Alpha Bank

Η Goldman Sachs ανεβάζει τις τιμές-στόχους για τις τέσσερις συστημικές τράπεζες.

Goldman Sachs: Ανεβάζει τον πήχη για Alpha, Eurobank και Πειραιώς

Η Goldman Sachs ανεβάζει τις τιμές-στόχους για τις τέσσερις συστημικές ελληνικές τράπεζες.