Η Λεπέν σε αναγκαστική ψυχιατρική εξέταση με δικαστική απόφαση

4 λεπτά ανάγνωση
20 Σεπτεμβρίου 2018

Η επικεφαλής της γαλλικής άκρας δεξιάς Μαρίν Λεπέν εξανέστη σήμερα για την απόφαση Γαλλίδας δικαστή να της επιβάλει ψυχιατρική εξέταση επειδή τον Δεκέμβριο 2015 είχε ανεβάσει στο Twitter φωτογραφίες από φρικαλεότητες της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.

«Είναι πραγματικά απίστευτο. Αυτό το καθεστώς αρχίζει αληθινά να προκαλεί φόβο», έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter η πρόεδρος του Εθνικού Συναγερμού (RN, πρώην Εθνικό Μέτωπο FN) δημοσιοποιώντας τη δικαστική απόφαση γι αυτή την εξέταση.

Η δικαστική απόφαση φέρει ημερομηνία 11 Σεπτεμβρίου και εκδόθηκε από τη δικαστικό που διεξήγαγε την έρευνα σε βάρος της Λεπέν που κατηγορείται για «διανομή βίαιων εικόνων». Με την απόφαση αυτή, η Λεπέν παραπέμπεται για ψυχιατρική εξέταση «μέσα στις συντομότερες προθεσμίες».

«Πίστευα πως μου είχαν συμβεί όλα: ε, λοιπόν, όχι! Επειδή κατήγγειλα τις φρικαλεότητες του Νταές με μηνύματα στο Twitter, η δικαιοσύνη με υποβάλλει σε ψυχιατρική εξέταση! Μέχρι πού θα φθάσουν;!», έγραψε ακόμη στο Twitter η φιναλίστ των προεδρικών εκλογών του 2017.

Η εξέταση αυτή έχει κυρίως στόχο να επιβεβαιωθεί «αν (η Λεπέν) είναι σε θέση να καταλάβει αυτά που λέγονται και να απαντήσει στις ερωτήσεις» και αν «η παράβαση για την οποία κατηγορείται σχετίζεται με πραγματικά ή βιογραφικά στοιχεία της ενδιαφερομένης».

 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΗ – PPC blue Ρουμανίας: Εγκαθιστούν 106 σημεία ταχείας και υπερταχείας φόρτισης σε μεγάλες ευρωπαϊκές διαδρομές

Νέα ευρωπαϊκή χρηματοδότηση εξασφάλισαν από κοινού η ΔΕΗ και η PPC blue

Εκτινάχθηκε το κόστος δανεισμού – Πιέσεις σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Ιαπωνία

Ισχυρές πιέσεις καταγράφονται στις διεθνείς αγορές ομολόγων.

Κυρ. Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα δεν θα είναι πλέον η πιο υπερχρεωμένη χώρα στην Ευρώπη»

Οι εξελίξεις στον πόλεμο των ΗΠΑ με το Ιράν ήταν το πρώτο