Ήπιες ρευστοποιήσεις και χαμηλός τζίρος στο ΧΑ

2 λεπτά ανάγνωση
14 Σεπτεμβρίου 2015

Με μικρές απώλειες ξεκίνησε σήμερα το Χρηματιστήριο Αθηνών, στην πρώτη ημέρα της τελευταίας εβδομάδας πριν από τις εκλογές, αποτυπώνοντας τη νευρικότητα και την αβεβαιότητα της αγοράς σχετικά με το αποτέλεσμά τους.

O Γενικός Δείκτης υποχωρεί κατά 0,35% στις 671,48 μονάδες, ενώ ο τζίρος βρίσκεται μόλις στα 1,3 εκατ. ευρώ. Ο FTSE25 σημειώνει απώλειες 0,5% στις 196,47 μονάδες και ο τραπεζικός δείκτης καταγράφει πτώση 1,77% στις 268,25 μονάδες.

Στο ταμπλό τώρα, απώλειες 2,48% καταγράφει η Grivalia, έχοντας όμως διακινήσει μόλις 465 τεμάχια. Πτωτικά κατά 2,05% κινείται η Ελλάκτωρ, η Alpha Bank ΑΛΦΑ-1,97% υποχωρεί κατά 1,97%, η Πειραιώς είναι στο -1,60% και η Aegean στο -1,73%.

Ήπια πτωτικά κινούνται οι μετοχές των Folli Follie, ΜΕΤΚΑ, ΓΕΚ Τέρνα, Μυτιληναίος και Εθνική, ενώ στήριγμα στον γενικό δείκτη παρέχει το +0,98% της ΕΕΕ και το +0,51% του ΟΤΕ.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χρηματιστήριο: Στο επίκεντρο η ΔΕΗ παρά τις πιέσεις και το profit taking

Με ισχυρές κινήσεις κατοχύρωσης κερδών ολοκληρώθηκε η τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας στο

Χρηματιστήριο: Ισχυρή διόρθωση κάτω από τις 2.300 μονάδες – Πιέσεις σε τράπεζες και blue chips

Έντονο κύμα πωλήσεων κατέγραψε η Λεωφόρος Αθηνών, ακολουθώντας το διεθνές κλίμα risk-off.

Χρηματιστήριο: Κατοχύρωση κερδών μετά τις 2.300 μονάδες – Πτώση με πιέσεις στις τράπεζες

Σε τροχιά κατοχύρωσης κερδών κινήθηκε η σημερινή συνεδρίαση στο Χρηματιστήριο Αθηνών.