Ηράκλειο: Κίνητρα για υιοθεσία αδέσποτων ζώων, από τον δήμο

2 λεπτά ανάγνωση
8 Ιουλίου 2021

Με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών για την υιοθεσία αδέσποτων ζώων, ο Δήμος Ηρακλείου δίνει κίνητρα παροτρύνοντάς τους να συμβάλουν στην άμβλυνση του προβλήματος.

Προς αυτήν την κατεύθυνση, η Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου έκανε δεκτό το αίτημα της αντιδημάρχου Μαρίας Καναβάκη για μείωση της συνδρομής των μελών των Δημοτικών Αθλητικών Κέντρων Ηρακλείου που θα υιοθετήσουν αδέσποτο από τον δήμο. Πλέον, όσοι υιοθετήσουν αδέσποτο από τον Δήμο Ηρακλείου θα έχουν αισθητά μειωμένο μηνιαίο πακέτο συνδρομής στα Δημοτικά Αθλητικά Κέντρα, από τα 25 στα 15 ευρώ.

Όπως ανέφερε, σε δήλωσή της, η κ. Καναβάκη, στο επίκεντρο της προσπάθειας έχει τεθεί η ενίσχυση των υιοθεσιών και για αυτόν τον λόγο δίνονται τα κίνητρα. «Ελπίζουμε οι δημότες να αγκαλιάσουν αυτήν την προσπάθεια, που μόνο θετικό πρόσημο θα έχει. Εξάλλουν ο αθλητισμός και η αγάπη για τα ζώα είναι πολιτισμός«, σημείωσε η ίδια.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το σκοτεινό αποτύπωμα μιας κοινωνίας χωρίς όρια

Σοκ και έντονο προβληματισμό προκαλεί η υπόθεση μαζικής δηλητηρίασης ζώων στον Βάβδο

Καρδίτσα: Τα αδέσποτα ζώα βρίσκουν στέγη με το διαδημοτικό καταφύγιο

Μετά από συνεχείς και επίπονες προσπάθειες των δημάρχων και των αρμόδιων υπηρεσιών

«Τα αδέσποτα δεν είναι φυσικό φαινόμενο – Δεν γεννιούνται από μόνα τους»

Τα αδέσποτα δεν γεννιούνται μόνα τους. Δεν εμφανίζονται τυχαία στους δρόμους, ούτε