J.P. Morgan: “Βλέπει” ΣΥΡΙΖΑ

2 λεπτά ανάγνωση
28 Ιανουαρίου 2014

Aίσθηση προκαλούν και οι εκτιμήσεις της J.P. Morgan η οποία προβλέπει πρόωρες κάλπες και εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ. Σε ενημερωτικό σημείωμα η αμερικανική τράπεζα εκτιμά ότι η πιθανότητα να γίνουν εκλογές στην Ελλάδα  πριν από το τέλος του πρώτου τριμήνου του 2015 υπερβαίνει το 70%.

Ομως όπως αναφέρει ακόμη και στην περίπτωση που οι εκλογές πραγματοποιηθούν εντός του έτους θα διαμορφώσουν ένα νέο πολιτικό σκηνικό. Σε κάθε περίπτωση η χώρα έχει εισέλθει σε παρατεταμένη εκλογική περίοδο με αποτέλεσμα το ενδιαφέρον να μην εστιάζεται πλέον στην εφαρμογή του Μνημονίου, επισημαίνεται στο σημείωμα.

Η J.P. Morgan προβλέπει εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ η οποία όπως εκτιμά είναι πιθανόν να δημιουργήσει τριβές και αντιδράσεις στην Ε.Ε.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Real Polls: Στο 28,3% η ΝΔ – Κάτω από το 10% το ΠΑΣΟΚ – Εκτός Βουλής ο ΣΥΡΙΖΑ με 1,2%

Στις 6,9 μονάδες κατέγραψε η Real Polls το προβάδισμα της ΝΔ στην

Μπ. Παπαδημητρίου: «Πρέπει να σταματήσει ο κ. Τσίπρας να κάνει τόσο εύκολη τη δουλειά για τον κ. Μητσοτάκη, έλεος!»

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου βάζει στο στόχαστρο τον Αλέξη Τσίπρα και του χρεώνει

Ν. Παππάς: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στη ΔΕΘ και θα πει το πρόγραμμά του»

Ο Νίκος Παππάς λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάει στη ΔΕΘ με