Κουβέλης: Στηρίζουμε την κυβέρνηση

3 λεπτά ανάγνωση
27 Μαρτίου 2015

Διεξοδική συζήτηση για την κατάσταση της χώρας και τις διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαίους εταίρους, περιλάμβανε η συνάντηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα με τον Φώτη Κουβέλη, σύμφωνα με όσα δήλωσε αμέσως μετά ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

Η συνάντηση, η οποία διήρκησε μισή ώρα, δεν είχε ανακοινωθεί και έγινε γνωστή λίγα λεπτά πριν την έναρξή της.

Ο κ. Κουβέλης ανέφερε πως συμφώνησε με τον πρωθυπουργό ότι δεν θα πρέπει να υπάρξουν υφεσιακά μέτρα στις προτάσεις που ετοιμάζει η κυβέρνηση. «Αυτό έχει υπονομεύσει τις μεταρρυθμίσεις» είπε χαρακτηριστικά. «Στηρίζουμε την προσπάθεια της κυβέρνησης και θεωρώ ότι θα υπάρξουν θετικά μηνύματα στο επόμενο Εurogroup» σημείωσε ο κ. Κουβέλης, υπογραμμίζοντας τα στενά περιθώρια ρευστότητας που υπάρχουν και στα οποία οι εταίροι πρέπει να δείξουν ευελιξία.

Μεταξύ των θεμάτων που συζήτησαν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Κουβέλης είναι οι ενδεχόμενες αλλαγές στον ΦΠΑ και η καθιέρωση ενός δίκαιου φορολογικού συστήματος για την πάταξη της φοροδιαφυγής.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

JP Morgan: Το 2026 η μεγάλη επιστροφή της Ελλάδας στις Ανεπτυγμένες Αγορές – Οι ροές, τα ρίσκα και οι “εκλεκτές” μετοχές

Η JP Morgan βλέπει το 2026 ως έτος αναβάθμισης της Ελλάδας σε

«Το 2027 η Ελλάδα ψηλά χωρίς 17ωρη διαπραγμάτευση, που καταλήγει σε έρπη»

Η Κυβέρνηση υποσχέθηκε να πάει την Ελλάδα, ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟΛΜΗΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

UBS: Το εντυπωσιακό comeback των ελληνικών ομολόγων

Από «παράδειγμα προς αποφυγή» στις διεθνείς αγορές χρέους, η Ελλάδα έχει εξελιχθεί