Κούγιας για ενεχυροδανειστή: «Κάποιοι παραπλάνησαν δύο υπουργούς κι αυτοί τον Τσίπρα»

3 λεπτά ανάγνωση
8 Δεκεμβρίου 2018

Όσον αφορά την υπόθεση του χρυσού, ο κ.Κούγιας ως συνήγορος του ενεχυροδανειστή δήλωσε ότι κάποιοι αποπειράθηκαν να εκμεταλλευθούν το θέμα πολιτικά και κάποιοι για την καριέρα τους. «Με υποψίες δεν καταδικάζονται» επισήμανε για τους εμπλεκομένους στην υπόθεση.

«Με υποψίες δεν καταδικάζονται» τόνισε ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας αναφερόμενος στον ενεχυροδανειστή που έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση λαθρεμπορίας χρυσού.

«Ο ενεχυροδανειστής έκανε νόμιμα τη δουλειά του… Κάποιοι παραπλάνησαν δύο υπουργούς κι αυτοί τον Τσίπρα» σημείωσε ο ίδιος μιλώντας στον ΣΚΑΪ και συνέχισε: «Ταύτισαν την Τουρκία με τρίτη χώρα… Δεν γνώριζαν για την τελωνειακή συμφωνία η Τουρκία πληρώνει 1.000 ευρώ και 1.500 ευρώ παραπάνω (το χρυσό), έπρεπε να το επικροτήσουν αυτό».

Ο δικηγόρος ξεκαθάρισε ότι εάν ο ενεχυροδανειστής μηνύσει ή υποβάλει αγωγές στους δικαστικούς τώρα που αποφυλακιστεί, ο ίδιος θα τον εγκαταλείψει από συνήγορος «γιατί οι δικαστές και οι εισαγγελείς έδρασαν αστραπιαία, βρήκαν το λάθος και το διόρθωσαν».

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο ίδιο έργο θεατές

Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η ιστορία με την Κοβέσι, το

Άδωνις Γεωργιάδης: «Οι δικογραφίες που έχουν έρθει στη Βουλή είναι αστείες»

Αιχμηρή τοποθέτηση πραγματοποίησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τις δικογραφίες που έχουν διαβιβαστεί

Κ. Μητσοτάκης: Αντεπίθεση με φόντο την αναθεώρηση και εσωκομματικές ισορροπίες

Η χθεσινή συζήτηση στη Βουλή δεν επιβεβαίωσε την πολιτική αποδόμηση της κυβέρνησης.