“Ξήλωσαν” τον Μανώλη Σφακιανάκη από την Δ/νση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

3 λεπτά ανάγνωση
17 Φεβρουαρίου 2016

Ο Υποστράτηγος Μανώλης Σφακιανάκης δεν είναι πλέον ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Ο άνθρωπος που έχτισε από το μηδέν, από το 1995 έως και σήμερα, την υπηρεσία με τις πολυάριθμες επιτυχίες και τις δεκάδες περιπτώσεις διάσωσης ανθρώπινων ζωών, μετατίθεται σε μία δευτερεύουσα “ανενεργή” υπηρεσία, Κλάδος Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού, μετά τις τελευταίες κρίσεις της ΕΛΑΣ.

Διατήρησε τον βαθμό του υποστρατήγου αλλά η μετάθεσή του στην εν λόγω υπηρεσία – η οποία διατάχθηκε με επείγον σήμα του Δ/ντη της ΕΛΑΣ κ. Τσουβάλα –  θεωρείται σαφής υποβάθμιση και προφανώς θέτει ζήτημα μελλοντικής αποστρατίας του.

Η απομάκρυνση του κυρίου Σφακιανάκη θεωρείται απροσδόκητη ενώ πηγές της ΕΛΑΣ σχολιάζουν ότι ενδεχομένως οφείλεται στο μένος υψηλόβαθμων αξιωματούχων της Αστυνομίας στο πρόσωπό του, οι οποίοι ανησυχούσαν ότι η παρουσία Σφακιανάκη επηρεάζει δυσμενώς τη δική τους πορεία και ανέλιξη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο υποστράτηγος Σφακιανάκης δεν αποδέχεται την μετακίνηση και θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια. 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Interview: Στο 30,1% η ΝΔ – Στο 4,2% η Ελπίδα – Στο 3,3% η Πλεύση Ελευθερίας

Στο 30,1% και την πρώτη θέση βρίσκεται η ΝΔ στη δημοσκόπηση της

GPO: Στο 29,4% η ΝΔ – Τρίτο το ΠΑΣΟΚ – Στο 4,7% η Κωνσταντοπούλου

Σταθερά την πρώτη θέση στην πρόθεση και στην εκτίμηση ψήφου διατηρεί η

Opinion Poll: Στο 31,5% η ΝΔ – Αυτοδύναμη κυβέρνηση θέλει το 47,8% – Καταλληλότερος για πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης με 30%

Στη δημοσκόπηση της Opinion Poll καταγράφεται η πρόθεση ψήφου των πολιτών καθώς