Μαξίμου: Από τις 20 Αυγούστου και μετά η όποια πολιτική κίνηση στο εσωτερικό

2 λεπτά ανάγνωση
17 Αυγούστου 2015

Μήνυμα εντός και εκτός συνόρων επιχειρεί να στείλει το Μαξίμου ενώ ο δημόσιος διάλογος και τα σενάρια για τα επόμενα βήματα του Πρωθυπουργού δυναμώνουν μέρα με την ημέρα στον δρόμο για την εκταμίευση της πρώτης δόσης.

“Μέχρι την υπογραφή της σύμβασης με τον ESM και την εκταμίευση του ποσού που προβλέπεται, η κυβέρνηση ασχολείται αποκλειστικά με την ολοκλήρωση των τεχνικών διαδικασιών και αναμένει την έκβαση των ψηφοφοριών στα ευρωπαϊκά Κοινοβούλια”, αναφέρουν σήμερα, Κυριακή, κυβερνητικές πηγές.

“Ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στο Μαξίμου την Τρίτη, οπότε και θα συναντηθεί με το οικονομικό επιτελείο”, συνεχίζουν οι ίδιες πηγές και σημειώνουν ότι “από τις 20 Αυγούστου και μετά θα έχει συναντήσεις με κυβερνητικά στελέχη προκειμένου να καθοριστούν οι περαιτέρω κινήσεις”.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκτινάχθηκε το κόστος δανεισμού – Πιέσεις σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Ιαπωνία

Ισχυρές πιέσεις καταγράφονται στις διεθνείς αγορές ομολόγων.

Eurostat: Στο 4,6% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Απρίλιο

Στο 4,6% διαμορφώθηκε ο ετήσιος πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 2026,
Τασεις επενδυσεων στην Ελλαδα

Ο δρόμος προς την απόλυτη κανονικότητα και την υποχώρηση του ελληνικού χρέους στο 100% του ΑΕΠ

O υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κυριάκος Πιερρακάκης εξήρε την ομάδα του Οργανισμού