Σκουρλέτης: Οι εκλογές είναι επιβεβλημένες

3 λεπτά ανάγνωση
17 Αυγούστου 2015

Οι εκλογές είναι επιβεβλημένες, η πραγματικότητα που διαμορφώνεται μετά τη συμφωνία είναι πολύ διαφορετική από αυτή που είχαμε πριν. Δεν παίζουμε με τη δημοκρατία, τις λειτουργίες και τις αξίες της. Χρειάζεται δημοκρατική νομιμοποίηση από την κοινωνία, οι κινήσεις της κυβέρνησης πρέπει να εγκριθούν από τον λαό, δήλωσε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ είπε ότι είναι επιβεβλημένες οι εκλογές, με δεδομένα τα προβλήματα στην κυβερνητική πλειοψηφία. «Περάσαμε τρεις εβδομάδες με απανωτά χτυπήματα στην λειτουργία της κυβέρνησης.

Αντιλαμβάνομαι το σοκ που έχουν υποστεί ψηφοφόροι και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αναγνωρίζω το δικαίωμα στους διαφωνούντες να εκφραστούν με μια ψήφο» είπε ο Πάνος Σκουρλέτης και πρόσθεσε, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τη διαδικασία της ενοποίησής του. Αν πάμε σε εκλογές θα δούμε πως θα διαμορφωθούν και οι λίστες. 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκτινάχθηκε το κόστος δανεισμού – Πιέσεις σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Ιαπωνία

Ισχυρές πιέσεις καταγράφονται στις διεθνείς αγορές ομολόγων.

Eurostat: Στο 4,6% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Απρίλιο

Στο 4,6% διαμορφώθηκε ο ετήσιος πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 2026,

Χ. Μαμουλάκης: «Προφανώς ο Τσίπρας μπορεί να νικήσει τον Μητσοτάκη»

Τη θέση ότι ο Αλέξης Τσίπρας εξακολουθεί να αποτελεί ισχυρό πολιτικό αντίπαλο