Μέρκελ: Συνοχή των «27» εν όψει Brexit

1 λεπτό ανάγνωση
22 Ιουνίου 2017

Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προχωρήσουμε και τα 27 κράτη – μέλη να έχουν συνοχή στη στάση τους εν όψει του Brexit, τόνισε, προσερχόμενη στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ.

Χρειαζόμαστε μεγαλύτερη ταχύτητα, ο πλανήτης δεν μπορεί να μας περιμένει, συμπλήρωσε, αναφερόμενη στη συζήτηση που θα διεξαχθεί για την ατζέντα της G20.

«Υπάρχει μια μεγάλη δέσμη ζητημάτων που πρέπει να αντιμετωπίσουμε, όπως για παράδειγμα το μεταναστευτικό και η Άμυνα και σε αυτά θα πρέπει να έχουμε χειροπιαστά αποτελέσματα», κατέληξε η επικεφαλής της γερμανικής κυβέρνησης.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΗ – PPC blue Ρουμανίας: Εγκαθιστούν 106 σημεία ταχείας και υπερταχείας φόρτισης σε μεγάλες ευρωπαϊκές διαδρομές

Νέα ευρωπαϊκή χρηματοδότηση εξασφάλισαν από κοινού η ΔΕΗ και η PPC blue

Εκτινάχθηκε το κόστος δανεισμού – Πιέσεις σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Ιαπωνία

Ισχυρές πιέσεις καταγράφονται στις διεθνείς αγορές ομολόγων.

Κυρ. Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα δεν θα είναι πλέον η πιο υπερχρεωμένη χώρα στην Ευρώπη»

Οι εξελίξεις στον πόλεμο των ΗΠΑ με το Ιράν ήταν το πρώτο