Ντάισελμπλουμ: Θλιβερή απόφαση για την Ελλάδα το δημοψήφισμα

2 λεπτά ανάγνωση
27 Ιουνίου 2015

Θλιβερή χαρακτήρισε την απόφαση της κυβέρνησης για δημοψήφισμα ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ προσερχόμενος στη συνεδρίαση της ευρωομάδας στις Βρυξέλλες.

«Θλιβερή απόφαση για την Ελλάδα το δημοψήφισμα… Η απόφαση έκλεισε την πόρτα για περαιτέρω διαπραγματεύσεις» χαρακτηριστικά.

Xαμογελαστός και χωρίς να κάνει δηλώσεις προσήλθε στο Eurogroup ο έλληνας υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.

«Δεν βλέπω να υπάρχει ο λόγος για μια παράταση» δήλωσε, προσερχόμενος στο Eurogroup, o αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ της Ολλανδίας Ερικ Βιπς και πρόσθεσε ότι η θέση των εταίρων είναι ξεκάθαρη. «Το χρονικό όριο είναι γνωστό εδώ και 4 μήνες, για μας είναι η τελική προθεσμία» τόνισε.

Παρών στις Βρυξέλλες και ο επικεφαλής της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι με τον οποίο επιδιώκουν να συναντηθούν οι κύριοι Δραγασάκης και Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΗ – PPC blue Ρουμανίας: Εγκαθιστούν 106 σημεία ταχείας και υπερταχείας φόρτισης σε μεγάλες ευρωπαϊκές διαδρομές

Νέα ευρωπαϊκή χρηματοδότηση εξασφάλισαν από κοινού η ΔΕΗ και η PPC blue

Εκτινάχθηκε το κόστος δανεισμού – Πιέσεις σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Ιαπωνία

Ισχυρές πιέσεις καταγράφονται στις διεθνείς αγορές ομολόγων.

Κυρ. Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα δεν θα είναι πλέον η πιο υπερχρεωμένη χώρα στην Ευρώπη»

Οι εξελίξεις στον πόλεμο των ΗΠΑ με το Ιράν ήταν το πρώτο