ΟΑΕΕ: Παραιτήθηκε ο Π. Ραβάνης

3 λεπτά ανάγνωση
21 Μαρτίου 2014

Την παραίτησή του από το δ.σ. του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ) υπέβαλε ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας (ΒΕΑ), Παύλος Ραβάνης, αντιδρώντας στην απόφαση της ΓΣΕΒΕΕ να προχωρήσει σε μηνυτήρια αναφορά κατά του της διοίκησης του ΟΑΕΕ.

Με επιστολή του ο κ. Ραβάνης υποστηρίζει ότι οι κατηγορίες της ΓΣΕΒΕΕ είναι αβάσιμες. Σημειώνεται ότι η ΓΣΕΒΕΕ κατηγορεί την διοίκηση του ΟΑΕΕ ότι προχώρησε σε χρήση των κονδυλίων που προορίζονταν για την καταβολή επιδομάτων ανεργίας, προκειμένου να καταβάλει συντάξεις, χωρίς κάτι τέτοιο να προβλέπεται από την υφιστάμενη νομοθεσία.

Σύμφωνα με τον κ. Ραβάνη «η ΓΣΕΒΕΕ γνώριζε ότι τα κονδύλια που απέμεναν στον λογαριασμό διατείθονταν για την απρόσκοπτη καταβολή συντάξεων», ενώ προσθέτει ότι με την παραίτησή του «οι βιοτέχνες χάνουν τον συνδετικό τους κρίκο με τον Οργανισμό και την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και κατ επέκταση την απευθείας ενημέρωση τους για κρίσιμα θέματα που τους αφορούν».

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Latest from Blog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurobank: Παραιτήθηκε ο Ευάγγελος Κωτσοβίνος από το ΔΣ

Την παραίτηση του Ευάγγελου Κωτσοβίνου από τη θέση του ανεξάρτητου μη εκτελεστικού

Παραιτήθηκε ο γ.γ. του υπουργείου Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου

Την παραίτησή του από τη θέση του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού

Χ. Καστανίδης: «Παραιτούμαι από το ΠΑΣΟΚ του κ. Ανδρουλάκη»

Την παραίτησή του «από το ΠΑΣΟΚ του Νίκου Ανδρουλάκη» όπως γράφει χαρακτηριστικά