Οι ευκαιρίες του GBP έναντι των βασικών νομισμάτων

2 λεπτά ανάγνωση
14 Νοεμβρίου 2013

Μετά από την χθεσινή ανακοίνωση της ΒοΕ και του Marc Carney ότι μια αύξηση επιτοκίων θα μπορούσε να έρθει πριν από τις προηγούμενες προβλέψεις για το 2016, η στερλίνα αποτυπώνει σημαντικά κέρδη και η άποψή μου είναι πως θα συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό.

Την συγκεκριμένη έκπληξη την είχατε πληροφορηθεί απο το www.dailyfx.gr στις 12/11 στο άρθρο μου με τίτλο: “Ετοιμάζεται για έκπληξη η ΒοΕ την Τετάρτη;”, και σε αυτό το άρθρο θα σας αναλύσω τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται από εδώ και στο εξής με την προυπόθεση η ανεργία της Αγγλίας θα συνεχίσει να μειώνεται και η οικονομία θα διατηρήσει την σταθερή της πορεία.

Και αν αυτό δεν είναι τόσο εμφανές απέναντι στο δολάριο που είναι δυνατό αυτή τη στιγμή και θα ενδυναμωθεί παραπάνω όταν ξεκινήσει και πάλι η κουβέντα εντός Fed για tapering του QE3, ας δούμε τις ευκαιρίες που παρουσιάζει το GBP απέναντι στα βασικά νομίσματα.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Δασμούς ύψους 25% στα εισαγόμενα ευρωπαϊκά οχήματα ανακοίνωσε ο Ντ. Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατέφυγε ξανά σε ένα από τα αγαπημένα του όπλα.

Η Ελλάδα πρωταθλήτρια στην ΕΕ στη μείωση του χρέους με πτώση ρεκόρ 67 μονάδων

Τη μεγαλύτερη μείωση δημοσίου χρέους μεταξύ των «27» της Ευρωπαϊκής Ένωσης καταγράφει

Ευρωπαϊκές μετοχές: Ράλι με… ρωγμές – Προειδοποίηση για πτώση έως 15% από BofA, επιφυλακτική στάση από Barclays

Οι ευρωπαϊκές αγορές καταγράφουν άνοδο, ωστόσο επενδυτικοί οίκοι προειδοποιούν ότι το ράλι