Παρασκευή & Σάββατο η συζήτηση του παράλληλου προγράμματος

1 λεπτό ανάγνωση
16 Φεβρουαρίου 2016

Πριν λίγο ολοκληρώθηκε η Διάσκεψη των Προέδρων, όπου αποφασίστηκε και επισήμως (από την κυβερνητική πλειοψηφία) η συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου «παράλληλο πρόγραμμα» την Παρασκευή και το Σάββατο, αντί για την Τετάρτη και την Πέμπτη που είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Από τον Πρόεδρο της Βουλής, ως επιχείρημα για την αλλαγή προγράμματος, εμφανίστηκε η απουσία του πρωθυπουργού τις επόμενες ημέρες στις Βρυξέλλες και ότι ο ίδιος, λόγω των κρίσιμων εθνικών θεμάτων που εκτυλίσσονται, θέλει να ενημερώσει το Κοινοβούλιο και συνεπώς να είναι παρών κατά την ψηφοφορία. 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άδωνις Γεωργιάδης: «Οι δικογραφίες που έχουν έρθει στη Βουλή είναι αστείες»

Αιχμηρή τοποθέτηση πραγματοποίησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τις δικογραφίες που έχουν διαβιβαστεί

Κ. Μητσοτάκης: Αντεπίθεση με φόντο την αναθεώρηση και εσωκομματικές ισορροπίες

Η χθεσινή συζήτηση στη Βουλή δεν επιβεβαίωσε την πολιτική αποδόμηση της κυβέρνησης.

Ν. Ανδρουλάκης: «Την ευθύνη για όλα τα σκάνδαλα τη φέρετε εσείς προσωπικά κ. Μητσοτάκη – Οδηγήσατε τη χώρα σε θεσμική και αξιακή κρίση»

Σε ευθεία επίθεση στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, εστίασε εξ αρχής την ομιλία