Ψαριανός για επιστολή Μίκη: Γιατί το ΚΚΕ μας έκρυβε τόσον καιρό ένα τέτοιο ντοκουμέντο;

2 λεπτά ανάγνωση
9 Σεπτεμβρίου 2021

Μία ανάρτηση, που προκαλεί αίσθηση, σχετικά με την επιστολή του Μίκη Θεοδωράκη, προς το ΚΚΕ και τον Δημήτρη Κουτσούμπα, έκανε ο Γρηγόρης Ψαριανός.

Ο πρώην βουλευτής εξαπολύει “πυρά” προς τον Γ.Γ. του ΚΚΕ, αναφορικά με τον χρόνο δημοσίευσης της επιστολής του μεγάλου μουσικοσυνθέτη.

Η ανάρτησή του:

“Μια αφελής ερώτηση. Την “επιστολή” Μίκη προς Κουτσούμπα γιατί την μάθαμε μετά τον θάνατο τού “επιστολογράφου”; Γιατί δεν δημοσιοποιήθηκε τότε, πέρσι τον Οκτώβριο, από τον παραλήπτη; Γιατί το ΚΚΕ μάς έκρυβε τόσον καιρό ένα τέτοιο ντοκουμέντο; Επειδή συνηθίζει να κρύβει ντοκουμέντα ή επειδή τα κατασκευάζει όταν “πρέπει”;”.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Latest from Blog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Marc: Στο 30,8% η ΝΔ – 2ος ο Τσίπρας – “Γκρεμίζονται” ΚΚΕ – Πλεύση Ελευθερίας – Ελληνική Λύση

H μεγάλη ανατροπή στον χώρο της αντιπολίτευσης καταγράφει η πρώτη μέτρηση της

Λ. Κανέλλη: «Ο εθνικός μας πλούτος έχει υποθηκευτεί – Υπάρχει κομμουνιστής που πιστεύει σε προσομοιωτές του ΕΛΑΣ;»

Η Λιάνα Κανέλλη υποστήριξε ότι «ο εθνικός μας πλούτος έχει υποθηκευτεί», ασκώντας

K. Γαβρόγλου: «Ο Μητσοτάκης, το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ πανικοβλήθηκαν από το κόμμα Τσίπρα»

Ο πρώην Υπουργός και μέλος του ΕΛ.Α.Σ Κώστας Γαβρόγλου στην εκπομπή ΕΔΩ*.