Σε ελεύθερη πτώση το αργό – απώλειες 12% στην Ασία

2 λεπτά ανάγνωση
22 Απριλίου 2020

Νέα μεγάλη πτώση υφίσταται το πετρέλαιο Βόρειας Θάλασσας στην Ασία, κατά 12%, ή κάτω από τα 17 δολάρια το βαρέλι, ενώ η αρχική άνοδος της τιμής του αμερικανικού αργού διαγράφτηκε και υφίσταται πλέον νέα πτώση, καθώς η ήδη κορεσμένη αγορά πλήττεται από το σοκ της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στις πρώτες συναλλαγές στην Ασία, το Μπρεντ σημείωνε άνοδο, χάρη στις πληροφορίες περί συνομιλιών μεταξύ των παραγωγών, ενώ το West Texas Intermediate (WTI) ανέβαινε επίσης. Η τάση αντιστράφηκε απότομα.

Το Μπρεντ απώλεσε 12,31%, πέφτοντας στα 16,98 δολάρια το βαρέλι. Ενώ η τιμή του WTI προς παράδοση τον Ιούνιο, που κατέγραφε άνοδο 20% στο άνοιγμα της αγοράς, έπεφτε κατά 5% το μεσημέρι (τοπική ώρα), στα 11 δολάρια το βαρέλι.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πετρέλαιο: Βουτιά σε χαμηλά τεσσάρων μηνών μετά τη συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν

Οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου πέφτουν τη Δευτέρα σε χαμηλά τεσσάρων μηνών.

Ανοδικά οι αγορές της Ασίας με ώθηση από τη Μέση Ανατολή

Ισχυρά κέρδη καταγράφουν την Παρασκευή τα ασιατικά χρηματιστήρια. Οι επενδυτές επέστρεψαν στο

Πετρέλαιο: Νέα άνοδος μετά τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς στο Ιράν

Νέες ανοδικές πιέσεις καταγράφονται στις διεθνείς αγορές πετρελαίου.