Σουλτς: Ελέφαντας σε υαλοπωλείο καλύτερος διπλωμάτης από τον Καμμένο

4 λεπτά ανάγνωση
14 Μαρτίου 2015

Άκρως επικριτικός για τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο είναι ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς σε συνέντευξή του που θα δημοσιευθεί την Κυριακή στη γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeinen Zeitung.

Ο κ. Σουλτς ανέφερε ότι στη συνάντηση που είχε την Παρασκευή με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στις Βρυξέλλες τού επανέλαβε ότι είναι λάθος ο συνασπισμός με τους ΑΝΕΛ, και πως ακόμα και «ένας ελέφαντας σε υαλοπωλείο είναι καλύτερος διπλωμάτης από τον κ. Καμμένο.»

«Πιστεύω πως ο κυβερνητικός συνασπισμός του Αριστερού Κόμματος με τους δεξιούς λαϊκιστές είναι λάθος» επισημαίνει ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου. 

Αφορμή για τις αναφορές του κ. Σουλτς στον υπουργό Άμυνας, αποτελεί και η συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Καμμένος στην εφημερίδα Bild. Στη συνέντευξη, με τίτλο: «Οι Γερμανοί ανακατεύονται σε πράγματα που δεν τους αφορούν» και υπέρτιτλο: «Ο δεξιός λαϊκιστής Πάνος Καμμένος» ο Έλληνας υπουργός εξαπολύει σφοδρά πυρά κατά του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας εξαπολύει ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα Bild,

«Εμείς οι Έλληνες θυμόμαστε πολύ καλά ότι ο κ. Σόιμπλε χρειάστηκε να παραιτηθεί από ηγέτης του κόμματός του (CDU – 2000), επειδή ενεπλάκη σε υπόθεση δωροδοκίας. Αλλά σήμερα είναι ακόμη υπουργός Οικονομικών! Και όσον αφορά τη διαφθορά, είναι σαν το ταγκό, χορεύεται από δύο!» αναφέρει χαρακτηριστικά επικαλούμενος την υπόθεση Siemens και το γεγονός ότι ο πρώην επικεφαλής του ομίλου στην Ελλάδα Μιχάλης Χριστοφοράκος προστατεύεται από τη γερμανική κυβέρνηση.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευρωπαϊκές μετοχές: Ράλι με… ρωγμές – Προειδοποίηση για πτώση έως 15% από BofA, επιφυλακτική στάση από Barclays

Οι ευρωπαϊκές αγορές καταγράφουν άνοδο, ωστόσο επενδυτικοί οίκοι προειδοποιούν ότι το ράλι

ΔΝΤ: Θεαματική μείωση του ελληνικού χρέους έως το 2031 – Κάτω από τον μέσο όρο των ανεπτυγμένων οικονομιών

Σε τροχιά εντυπωσιακής αποκλιμάκωσης εισέρχεται το ελληνικό δημόσιο χρέος, σύμφωνα με τις

Ακρίβεια χωρίς φρένο: Η νέα πραγματικότητα σε Ελλάδα και Ευρώπη

Η ακρίβεια δεν υποχωρεί – απλώς αλλάζει μορφή.