Στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων 20 μηνών οι ευρωαγορές

2 λεπτά ανάγνωση
25 Απριλίου 2017

Στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων 20 μηνών τερμάτισαν σήμερα τα κυριότερα χρηματιστήρια στην Ευρώπη, με τους επενδυτές ωστόσο, να κατεβάζουν ταχύτητα και να κατοχυρώνουν τα ισχυρά κέρδη της χθεσινής ημέρας, τα οποία τροφοδοτήθηκαν από την εκλογική νίκη του Εμανουέλ Μακρόν στη Γαλλία.

Συγκεκριμένα, o πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 ενισχύθηκε κατά 0,26% στις 387,11 μονάδες, ο γερμανικός DAX σημείωσε κέρδη κατά 0,10% στις 12.467 μονάδες και ο βρετανικός FTSE 100 κατέγραψε άνοδο κατά 0,15% στις 7.275 μονάδες.

Την ίδια ώρα, ο γαλλικός CAC 40 κινήθηκε ανοδικά κατά 0,10% στις 5.277 μονάδες, ο ιταλικός FTSE MIB αυξήθηκε κατά 0,59% στις 20.807 μονάδες και ο ισπανικός ΙΒΕΧ 35 ενισχύθηκε κατά 0,15% στις 10.783 μονάδες.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυρ. Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα δεν θα είναι πλέον η πιο υπερχρεωμένη χώρα στην Ευρώπη»

Οι εξελίξεις στον πόλεμο των ΗΠΑ με το Ιράν ήταν το πρώτο

Γερμανία: Στο 6,3% ο πληθωρισμός χονδρικής τον Απρίλιο

Η Γερμανία καταγράφει νέο κύμα πληθωριστικών πιέσεων, καθώς ο πληθωρισμός χονδρικής εκτινάχθηκε

ΗΠΑ: Δασμούς ύψους 25% στα εισαγόμενα ευρωπαϊκά οχήματα ανακοίνωσε ο Ντ. Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατέφυγε ξανά σε ένα από τα αγαπημένα του όπλα.