Συνάντηση Ρέγκλινγκ – Τσακαλώτου την Τετάρτη στο Λουξεμβούργο

2 λεπτά ανάγνωση
27 Σεπτεμβρίου 2016

Συνάντηση με τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM), κ. Κλ. Ρέγκλινγκ, θα έχει αύριο, Τετάρτη, ο υπουργός Οικονομικών, κ. Ευκλ. Τσακαλώτος.

Μετά από πρόσκληση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, κ. Β. Χόγιερ για να είναι ο ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση «The Bridge Forum Dialogue», ο κ. Τσακαλώτος μεταβαίνει αύριο στο Λουξεμβούργο.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην έδρα του ESM, ο κ. Τσακλώτος θα έχει κατ ιδίαν συνάντηση με τον επικεφαλής του ESM για να συζητηθούν τα θέματα των προαπαιτούμενων, του νέου υπερταμείου Αποκρατικοποιήσεων, του χρέους και γενικότερα της δεύτερης αξιολόγησης.

Επίσης, ο κ. Τσακαλώτος θα έχει συνάντηση και με τον κ. Χόγιερ, αλλά και τον υπουργό Οικονομικών του Λουξεμβούργου, κ. Π. Γκράμενια.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Π. Μαρινάκης: «Ακούω βερεσέ όσα λέει ο Τσίπρας – Έβαλε πάνω από τριάντα νέους φόρους»

Η δήλωση του Π. Μαρινάκη βάζει ξανά τον Αλέξη Τσίπρα απέναντι στο

Επενδύσεις και κατανάλωση κράτησαν ψηλά την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας – Στο 2% η ανάπτυξη

Η ελληνική οικονομία διατήρησε τη θετική της δυναμική κατά το πρώτο τρίμηνο

Η Ελλάδα επιταχύνει τη μείωση του χρέους – Έγκριση για πρόωρη αποπληρωμή €6,94 δισ.

Τα διοικητικά συμβούλια των ESM και EFSF ενέκριναν την πρόωρη αποπληρωμή δανείων