Την Παρασκευή θα απαντήσει ο Κ. Μητσοτάκης στην επίκαιρη ερώτηση του Αλ.Τσίπρα

3 λεπτά ανάγνωση
9 Μαρτίου 2021

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του Πρωθυπουργού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απαντήσει την Παρασκευή στη Βουλή στην επίκαιρη ερώτηση του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, για τα περιστατικά αστυνομικής βίας.

Αφορμή το επεισόδιο στη Νέα Σμύρνη, αλλά η αντιπαράθεση δεν θα εξαντληθεί μόνο σε αυτό καθώς ο Πρωθυπουργός αναμένεται να θέσει και το θέμα της κατάληψης του ΑΠΘ -όπου χθες βράδυ βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πανηγύρισαν τη μη εκκένωση της κατάληψης-, όπως και την παρότρυνση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στις πορείες για τον Κουφοντίνα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επιχειρηματολογήσει κατά του Αλέξη Τσίπρα, με το σκεπτικό ότι επιδιώκει να δημιουργήσει πλατείες νεοαγανακτισμένων.

Από την πλευρά του, ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να κάνει και flashback στην υπόθεση Ινδαρέ, ενώ θα επιμείνει στην παραίτηση Χρυσοχοίδη. Η φράση αστυνομική τρομοκρατία θα «παίξει» αρκετά, όπως και οι αθώοι πολίτες, με αφορμή τον ξυλοδαρμό του 29χρονου από αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο μικροσκόπιο του Μαξίμου οι πολιτικές κινήσεις Τσίπρα, Καρυστιανού και Σαμαρά

Η κινητικότητα που καταγράφεται το τελευταίο διάστημα γύρω από πιθανές νέες πολιτικές

Όλοι φωνάζουν…

Ζούμε ίσως στην πιο θορυβώδη και ταυτόχρονα πιο αντιφατική περίοδο της μεταπολιτευτικής

Ν. Πλακιάς: «Είναι ψέμα η κατηγορία Κωνσταντοπούλου για αστυνομική βία στον Ρούτσι»

Αιχμηρή απάντηση δίνει ο Ν. Πλακιάς, αμφισβητώντας ευθέως τα περί αστυνομικής βίας