Το διαβατήριο του Πολάκη στην Β΄Πειραιά, ποιος φεύγει για να έρθει…

2 λεπτά ανάγνωση
13 Μαρτίου 2019

Φοβούνται ωρέ τα παλικάρια; Στην περίπτωση του Παύλου Πολάκη, η απάντηση είναι θετική. Ξέρει ότι ο Γιώργος Σταθάκης έχει το προβάδισμα στα Χανιά.

Kαι με δεδομένο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να βγάλει μόνο μια έδρα, είναι έτοιμος να έρθει με «αλεξίπτωτο» στην Β΄Πειραιά.

Εκεί επικρατεί αναταραχή γιατί οι έδρες θα είναι επίσης λιγότερες αν και ο ΣΥΡΙΖΑ κρατά δυνάμεις. Η Νίνα Κασιμάτη, ο Τρύφων Αλεξιάδης, η Εύη Καρακώστα αλλά και η Θοδώρα Μεγαλοοικονόμου θα γνωρίζουν ότι τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα.

Μπορεί να έφυγε ο Βίτσας για άλλες πολιτείες αλλά ο Πολάκης με διαβατήριο την συνδικαλιστική του δράση στο… Διαβάστε περισσότερα στο Dailypost.gr

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

GPO: Στο 29,3% η ΝΔ – Τρίτο το ΠΑΣΟΚ στο 10,8% – “Γκρεμίζονται” Κωνσταντοπούλου-Καρυστιανού

Το προβάδισμα της ΝΔ όπως αυτό καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις του τελευταίου διαστήματος,

Κ. Μπάρκας για την κάθοδο του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κινηθεί αντιπαραθετικά με τον Τσίπρα»

Η φράση του Κώστα Μπάρκα για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα

Π. Μαρινάκης: «Ακούω βερεσέ όσα λέει ο Τσίπρας – Έβαλε πάνω από τριάντα νέους φόρους»

Η δήλωση του Π. Μαρινάκη βάζει ξανά τον Αλέξη Τσίπρα απέναντι στο