Τσίπρας: Πιθανή η έξοδος στις αγορές το 2017

2 λεπτά ανάγνωση
14 Μαΐου 2016

Αισιοδοξία για την πορεία της χώρας, υπό την προϋπόθεση οτι η κυβέρνηση θα πετύχει αυτό που επιδιώκει για το χρέος, εκφράζει σε συνέντευξη του ο πρωθυπουργός προαναγγέλλοντας σε αυτή την περίπτωση την επιστροφή στις αγορές το 2017.

Μάλιστα ο κ. Τσίπρας προσθέτει ότι «ίσως θα έχουμε βγει οριστικά από τα μνημόνια πολύ νωρίτερα από τη λήξη του προγράμματος τον Αύγουστο του 2018».

Ερωτηθείς στη συνέντευξη στη Real News για τον μηχανισμό δημοσιονομικής διόρθωσης, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «δεν πρόκειται να ενεργοποιηθεί και σε καμία περίπτωση δεν περιλαμβάνει απολύσεις στο Δημόσιο».

Για την Τουρκία ο κύριος Τσίπρας σημειώνει: «Πρέπει να καταλάβει ότι η ένταση δεν συμφέρει ούτε εκείνη, αλλά ούτε και την ευρύτερη περιοχή».

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Latest from Blog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκτινάχθηκε το κόστος δανεισμού – Πιέσεις σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Ιαπωνία

Ισχυρές πιέσεις καταγράφονται στις διεθνείς αγορές ομολόγων.

Eurostat: Στο 4,6% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Απρίλιο

Στο 4,6% διαμορφώθηκε ο ετήσιος πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 2026,

Στο μικροσκόπιο του Μαξίμου οι πολιτικές κινήσεις Τσίπρα, Καρυστιανού και Σαμαρά

Η κινητικότητα που καταγράφεται το τελευταίο διάστημα γύρω από πιθανές νέες πολιτικές