Κ.Βελόπουλος: «Το θέαμα της Βουλής που έχει γίνει οίκος ανοχής με θλίβει»

2 λεπτά ανάγνωση
14 Φεβρουαρίου 2026
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Η δήλωση του Κυριάκου Βελόπουλου περί «θεάματος» στη Βουλή άνοιξε νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης, με το βλέμμα να στρέφεται και προς τη στάση της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Πολλοί εκτιμούν ότι η έντονη ρητορική, οι υψηλοί τόνοι και οι συνεχείς συγκρούσεις που επιλέγει να υιοθετεί εντός της Ολομέλειας συμβάλλουν σε ένα κλίμα πόλωσης, το οποίο απομακρύνει τη δημόσια συζήτηση από την ουσία των νομοθετικών πρωτοβουλιών.

Σύμφωνα με αυτή την κριτική, η πολιτική αντιπαράθεση είναι θεμιτή και αναγκαία στη δημοκρατία, ωστόσο όταν μετατρέπεται σε διαρκή σύγκρουση εντυπώσεων, ενισχύει την απαξίωση του κοινοβουλευτικού έργου στα μάτια των πολιτών.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι βουλευτές, οι γκρίζες ζώνες και το νέο πολιτικό καταφύγιο

Υπάρχει μια κατηγορία πολιτικών που αυτή την περίοδο κοιμάται και ξυπνά με

Άδωνις, Κωνσταντοπούλου, Ανδρουλάκης συναντήθηκαν και δεν αντάλλαξαν κουβέντα…

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Νίκος Ανδρουλάκης συναντήθηκαν σε

Οι ψηφοφόροι της Κωνσταντοπούλου πάνε στον Τσίπρα – «Μυρίζει θύελλα»

Πρόθεση ψήφου για τη ΝΔ στο 23,5% σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση