Υποκλοπές: Δεκτό το αίτημα Τσίπρα – 22 Αυγούστου ανοίγει η Βουλή

2 λεπτά ανάγνωση
8 Αυγούστου 2022

Δεκτό κάνει η κυβέρνηση το αίτημα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για έκτακτη προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για το θέμα των παρακολουθήσεων.

Όπως τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου «η Κυβέρνηση επιδιώκει να γίνει με σοβαρότητα ό,τι απαιτείται σε θεσμικό και κοινοβουλευτικό επίπεδο για τη διερεύνηση της υπόθεσης της νόμιμης επισύνδεσης στο τηλέφωνο του κ. Ανδρουλάκη.

Ο Πρόεδρος της Βουλής ενημέρωσε την Κυβέρνηση για το αίτημα του κ. Τσίπρα για τη διακοπή των θερινών διακοπών της Βουλής και τον ορισμό έκτακτης συζήτησης προ ημερησίας διάταξης για το θέμα αυτό στην Ολομέλεια.

Η Κυβέρνηση συμφωνεί στην επίσπευση του ανοίγματος της Βουλής στις 22 Αυγούστου και τον ορισμό της συζήτησης αυτής εντός εκείνης της εβδομάδας. Σημειώνεται ότι η Ολομέλεια της Βουλής είχε αρχικά προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 31 Αυγούστου».

Latest from Blog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άδωνις Γεωργιάδης: «Οι δικογραφίες που έχουν έρθει στη Βουλή είναι αστείες»

Αιχμηρή τοποθέτηση πραγματοποίησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τις δικογραφίες που έχουν διαβιβαστεί

Κ. Μητσοτάκης: Αντεπίθεση με φόντο την αναθεώρηση και εσωκομματικές ισορροπίες

Η χθεσινή συζήτηση στη Βουλή δεν επιβεβαίωσε την πολιτική αποδόμηση της κυβέρνησης.

Ν. Ανδρουλάκης: «Την ευθύνη για όλα τα σκάνδαλα τη φέρετε εσείς προσωπικά κ. Μητσοτάκη – Οδηγήσατε τη χώρα σε θεσμική και αξιακή κρίση»

Σε ευθεία επίθεση στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, εστίασε εξ αρχής την ομιλία