Χρυσός: Εβδομαδιαία κέρδη 0,8%

1 λεπτό ανάγνωση
8 Μαΐου 2020

Απώλειες κατέγραψε ο χρυσός την Παρασκευή, καθώς οι επενδυτές φάνηκε να “προτιμούν” σήμερα την αγορά μετοχών.

Ειδικότερα, το συμβόλαιο Ιουνίου για τον χρυσό, που στο μεγαλύτερο μέρος της συνεδρίασης άλλαξε αρκετές φορές πρόσημο, υποχώρησε τελικά κατά 11,90 δολάρια ή κατά 0,7% και έκλεισε στα 1.713,90 δολάρια η ουγγιά, ολοκληρώνοντας ωστόσο την εβδομάδα με κέρδη της τάξης του 0,8% σύμφωνα με τα στοιχεία της FactSet.

Αντίθετα, το συμβόλαιο Ιουλίου για το ασήμι ενισχύθηκε κατά 18,8 σεντς ή κατά 1,2% και έκλεισε στα 15,778 δολάρια η ουγγιά, διευρύνοντας τα εβδομαδιαία κέρδη του στο 6%.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Χρυσός: Εβδομαδιαία κέρδη 0,8%

1 λεπτό ανάγνωση
26 Οκτωβρίου 2019

Αν και έχασε το μεγαλύτερο μέρος των αρχικών κερδών του στη συνεδρίαση της Παρασκευής, ο χρυσός έκλεισε την εβδομάδα πάνω από τα 1.500 ευρώ, σημειώνοντας άνοδο για δεύτερο συναπτό πενθήμερο.

Ειδικότερα, το συμβόλαιο παράδοσης Δεκεμβρίου ενισχύθηκε την Παρασκευή κατά 60 σεντς ή 0,04%, κλείνοντας στα 1.505,30 δολάρια ανά ουγγιά, έχοντας αγγίξει νωρίτερα έως και τα 1521 δολάρια. Πρόκειται για το υψηλότερο κλείσιμο από τις 9 Οκτωβρίου. Σε εβδομαδιαία βάση, ο χρυσός ενισχύθηκε κατά 0,8%.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Χρυσός: Εβδομαδιαία κέρδη 0,8%

1 λεπτό ανάγνωση
22 Φεβρουαρίου 2019

Με άνοδο ολοκλήρωσαν τις σημερινές συναλλαγές οι τιμές του χρυσού χάρη στην αποδυνάμωση του δολαρίου.

Ειδικότερα, το συμβόλαιο χρυσού παραδόσεως Απριλίου ενισχύθηκε κατά 5 δολ. ή 0,4% για να κλείσει στα 1.332,80 δολ. ανά ουγγιά, ενώ το ασήμι παραδόσεως Μαρτίου κέρδισε 11,3 σεντς ή 0,7% “τερματίζοντας” στα 15,914 δολ. ανά ουγγιά.

Στην εβδομάδα ο χρυσός κατέγραψε κέρδη 0,8% και το ασήμι ενισχύθηκε κατά 1,1%. Χθες Πέμπτη οι τιμές του χρυσού σημείωσαν απώλειες της τάξης του 1,5% “υποχωρώντας” από το υψηλό 10 μηνών. 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Χρυσός: Εβδομαδιαία κέρδη 0,8%

1 λεπτό ανάγνωση
13 Απριλίου 2018

Με άνοδο έκλεισε ο χρυσός σήμερα Παρασκευή, καταγράφοντας κέρδη για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, ο χρυσός για παράδοση Ιουνίου σημείωσε άνοδο της τάξεως των 6 δολ. ή 0,5%, για να κλείσει στα 1.347,90 δολ. ανά ουγγιά. Σε εβδομαδιαία βάση κατέγραψε κέρδη 0,8%.

 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τράπεζα Πειραιώς: Άνοδος στα αγροτικά εμπορεύματα με φόντο Κίνα, El Niño και περιορισμένα αποθέματα

Υπό την επίδραση της αναθεώρησης των προσδοκιών για τη νομισματική πολιτική κινήθηκαν

Άνοδος για τον χρυσό μετά τις χθεσινές απώλειες

Ανοδικά κινείται ο χρυσός στις διεθνείς αγορές κατά τις πρωινές συναλλαγές της

Χρυσός: Υποχωρεί υπό την πίεση δολαρίου και πετρελαίου

Πιέσεις δέχεται ο χρυσός στις διεθνείς αγορές.