Την τακτική της αντιπαράθεσης ακόμη και με την Νέα Δημοκρατία επιλέγει το ΠΑΣΟΚ θεωρώντας ότι ο μεγάλος κυβερνητικός εταίρος δεν θα διστάσει για εκλογικούς σκοπούς να προβεί σε πράξεις “κανιβαλισμού” ακόμη και απέναντί του.

Η Χαριλάου Τρικούπη προσπαθώντας να ανακόψει την πορεία κάποιων αναποφάσιστων ψηφοφόρων προς την Συγγρού και βλέποντας ότι όλες οι προσπάθειες τόσο της ΝΔ όσο και της ΔΗΜΑΡ επικεντρώνονται σ αυτήν την κατεύθυνση περνάει στην αντεπίθεση.

Το ΠΑΣΟΚ δεν έκρυψε την δυσφορία του για τα προεκλογικά σποτς της Νέας Δημοκρατίας θεωρώντας ότι η Συγγρού ευλογεί τα γένια της για όσα καλά συνέβησαν το τελευταίο διάστημα εξαφανίζοντας από την κοινή προσπάθεια το ΠΑΣΟΚ.

Ήταν οξύτατη η κριτική που άσκησε ο γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης στην NΔ μιλώντας για “υποκρισία, παραπλάνηση και κοροϊδία” της ΝΔ” αφού προσπαθούν-όπως είπε- να πείσουν ότι όλα έγιναν από τότε που ανέλαβε πρωθυπουργός ο Αντώνης Σαμαράς.

Η δημόσια διαμαρτυρία του κ. Καρύδη σύμφωνα με πληροφορίες δεν εκφράζει μόνο τον ίδιο αλλά συνολικά το ΠΑΣΟΚ που θεωρεί ότι εάν δεν διαφοροποιηθεί έστω και με αυτόν τον τρόπο από τη ΝΔ τότε δύσκολα θα συγκρατήσει τους αναποφάσιστους προοδευτικούς ψηφοφόρους ώστε να μην καταλήξουν στην γαλάζια δεξαμενή.

Είναι πρόσφατη η διαφοροποίηση του ΠΑΣΟΚ για τον Αιγιαλό, τις λαϊκές αγορές, το λιμάνι της Θεσσαλονίκης όπως και η επίθεση που εξαπέλυσε στον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση για την πρωτοβουλία του να παρουσιάσει τα μέτρα για τους άστεγους ως ατζέντα του Μαξίμου.

Facebook Comments