Αίγινα: Συνελήφθη ο πλοίαρχος, κρατείται το πλήρωμα της υδροφόρας

4 λεπτά ανάγνωση
5 Ιουλίου 2017

Στη σύλληψη του πλοιάρχου της υδροφόρας «Αίγινα ΙΙ», και στην κράτηση των έξι μελών του πληρώματος, προχώρησε το λιμενικό, μετά τις καταθέσεις που έδωσαν στο λιμεναρχείο Αίγινας που έχει αναλάβει την προανάκριση της υπόθεσης. Η υδροφόρα θα επιθεωρηθεί με στόχο τη διαλεύκανση των συνθηκών του δυστυχήματος με τους δύο νεκρούς.

Τα θύματα, δύο αδέλφια, και οι δύο ψαράδες 62 και 74 ετών, όπως φαίνεται δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν όταν το αλιευτικό σκάφος «Παναγιώτης» στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε στις 8.10 το πρωί με την υδροφόρα.

Η υδροφόρα «Αίγινα ΙΙ» συγκρούστηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες με το αλιευτικό σκάφος. Από τη σύγκρουση, το αλιευτικό σκάφος που ήταν ξύλινο, διαλύθηκε και βυθίστηκε αμέσως, ενώ οι δυο αδελφοί που επέβαιναν σε αυτό, έπεσαν στη θάλασσα και περισυνελέγησαν στη συνέχεια νεκροί, από το πλήρωμα της υδροφόρας.
 

Νωρίτερα:

Τραγωδία με δύο νεκρούς ψαράδες σημειώθηκε το πρωί ανοιχτά της Αίγινας. Το αλιευτικό σκάφος συγκρούστηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες με υδροφόρα στη θαλάσσια περιοχή 2,5 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της Σουβάλας στη θαλάσσια περιοχή της Αίγινας και βυθίστηκε.

Οι δυο επιβαίνοντες στο αλιευτικό περισυνέλεγαν από το πλήρωμα της υδροφόρας χωρίς τις αισθήσεις τους και διακομίστηκαν στο κέντρο υγείας του νησιού οπού όπως αναφέρουν οι πληροφορίες διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.
 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Latest from Blog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύγκρουση τρένων στην Ινδονησία – Στους 14 οι νεκροί – 84 τραυματίες

Ο απολογισμός των θυμάτων της σύγκρουσης χθες Δευτέρα το βράδυ (τοπική ώρα)

Δανία: Σύγκρουση τρένων – πληροφορίες για αρκετούς τραυματίες

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε στη Δανία, όπου δύο τρένα συγκρούστηκαν μετωπικά, προκαλώντας τον

Ά. Πορτοσάλτε για Τρίκαλα: «Το να λένε ότι η Κυβέρνηση δολοφόνησε είναι τυμβωρυχία και εκμετάλλευση του πόνου των συγγενών»

Ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε σχολίασε τις αντιδράσεις για την υπόθεση των Τρικάλων.