Παρουσία Αμπράμοβιτς οι συνομιλίες Ρωσίας-Ουκρανίας

2 λεπτά ανάγνωση
29 Μαρτίου 2022

Στο νέο γύρο των ειρηνευτικών συνομιλιών μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, που λαμβάνει χώρα στην Κωνσταντινούπολη, παρευρίσκεται ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος Ρομάν Αμπράμοβιτς, όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters.

Το Reuters επικαλείται δύο άτομα που υποστηρίζουν ότι ο Αμπράμοβιτς είναι παρών στις ειρηνευτικές συνομιλίες της Κωνσταντινούπολης μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας. Διακρίνεται δίπλα στον Ιμπραήμ Καλίν σε πλάνα που μεταδόθηκαν από τουρκικά μέσα ενημέρωσης.  Ωστόσο, δεν βρίσκεται στο κεντρικό τραπέζι των αντιπροσωπειών της Ρωσίας και της Ουκρανίας.

Την προηγούμενη εβδομάδα το Κρεμλίνο είχε επιβεβαιώσει ότι ο Αμπράμοβιτς είχε διαδραματίσει κάποιο ρόλο στις αρχικές συνομιλίες μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, ωστόσο, είχε τονίσει ότι η διαδικασία βρίσκεται πλέον στα χέρια των διαπραγματευτικών ομάδων των δύο πλευρών.  

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μ. Καρυστιανού: «Δεν μπορείς να βαφτίζεις μια εθνική διπλωματική ήττα ως θερμή υποδοχή»

Η δήλωση της Μαρίας Καρυστιανού δείχνει μια τάση πολιτικής υπεραπλούστευσης σε ένα

Από την ένταση στη στρατηγική νηνεμία: Το νέο κεφάλαιο Μητσοτάκη – Ερντογάν στην Άγκυρα

Η εικόνα στην Άγκυρα δεν θύμιζε σε τίποτα το κλίμα έντασης των

NAVTEX, εμπόριο και γεωπολιτική: Η κρίσιμη ατζέντα της συνάντησης κορυφής

Σε προσεκτικά σχεδιασμένη και πολιτικά κρίσιμη επίσκεψη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μεταβαίνει στην