Καλό το χιούμορ, διασκεδαστική η πλακίτσα, αλλά νομίζω πως, αν λέμε σοβαρά ότι μας ενδιαφέρει η πολιτική, ήρθε η ώρα να προβληματιστούμε “πολιτικά” με τα τεκταινόμενα στην καθ’ ημάς αριστερά.

Τεκταινόμενα, τα οποία φαντάζουν εξόχως παράλογα στα μάτια των νοήμονων πολιτών. Ένας κάποιος Στέφανος Κασσελάκης λοιπόν, μας προέκυψε από.. το πουθενά. Έτσι όπως από το πουθενά, μας είχε κατσικωθεί το 15 κι ένας ΓιάΝης… Από το πουθενά; Φαινομενικά, ναι. Επί της ουσίας, μετά από το μεγάλο ταξίδι του Γκιούλιβερ, συγνώμη, του κ. Τσίπρα, στην Αμερική. Ένα ταξίδι που υποτίθεται έγινε για λόγους αναψυχής, τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ, έμπαινε σε μια καταστροφική περιδίνηση εσωστρέφειας κι αναζήτησης πολιτικής ταυτότητας, μετά τη βαριά ήττα των εκλογών.

Ενεοί, παρακολουθούμε τον.. αψύ Παύλο Πολάκη να χαριεντίζεται και να πλέκει διθυραμβικά εγκώμια για τον Στέφανο!

Μα εκεί που γουρλώνουν τα μάτια μας από έκπληξη, είναι όταν ακούμε και τον διαπλεκόμενο και καταδικασμένο, υποψήφιο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά, να μιλάει για ανοικτές διαδικασίες εκλογής αρχηγού. Δηλαδή, να ψηφίσουν όσοι γουστάρουν, όχι μόνο τα μέλη του κόμματος. Δηλαδή, ακούμε τον Παππά, να.. υπονομεύει εμμέσως την υποψηφιότητα του και να προωθεί την υποψηφιότητα του Στέφανου, τον οποίο, εικάζεται ότι θα σπεύσουν να ψηφίσουν, πιο μετριοπαθείς ψηφοφόροι.

Ας μη βιαστούμε να πούμε “Εκουζουλάθηκε ο Παυλής κι ο Νικολής.” Γιατί τα χουνε 400!

Ο Αλέξης έφυγε για να ξεχάσει και να ξεχαστεί. Να ξεχάσει ότι έχασε εξευτελιστικά και να ξεχαστεί η ανεπάρκειά του παντού, έναντι του Κυριάκου Μητσοτάκη. Στην Αμερική, έκανε όμως τα κουμάντα του. Να μάθει Αγγλικά, δε θα προλάβαινε, να κολλήσει ένσημα ούτε κατά διάνοια, να κερδίσει εκλογές σε κάποιο σύλλογο Ομογενών, για να χει να επιδεικνύει μια νίκη, μπα, πολύ χλωμό, οι ομογενείς είναι ξύπνιοι άνθρωποι, οπότε τί του έμενε; Να βρει έναν πολιτικό-μαριονέτα, δικό του ενεργούμενο, να μας τον φέρει, αεράτο και κοσμοπολίτη, να θαμπωθούμε τα χωριατάκια και, τα αρχοντοχωριατάκια!

Να μπουν στο περιθώριο ο Ευκλείδης και η Έφη, να γίνει το κόμμα μπάχαλο και σε λίγο καιρό, ως νέο, αναβαπτισμένο Μεσία, να τον ξαναυποδεχτούμε τον Αλέξη βρε! Ο οποίος τότε, αφού κατάλαβε με σκληρό τρόπο ότι με τα γκρουπούσκουλα, χαΐρι δεν πρόκειται να δει, θα επιχειρήσει να εδραιωθεί στο χώρο του Κέντρου. Αυτά από μένα, τα είπα και ξαλαφρωσα! “Το νου σας ρεμάλια! ” Το Κέντρο, δεν το χαρίζουμε σε πολιτικούς αγύρτες!

Facebook Comments