Η DIMAND Α.Ε. διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσιεύματα που αναφέρονται – μεταξύ άλλων – σε δήθεν καθυστέρηση στην εξυπηρέτηση των υποχρεώσεών της, καθώς και σε δήθεν απροθυμία των τραπεζών να χρηματοδοτήσουν έργα της.

Πρόκειται περί απολύτως αβάσιμων ισχυρισμών, καθώς η εταιρεία και ο Όμιλος είναι συνεπείς στις οικονομικές τους υποχρεώσεις και χαίρουν της εμπιστοσύνης του συνόλου των ελληνικών τραπεζών με τις οποίες συνεργάζονται σε συστηματική βάση, με τη συμμετοχή και του Ταμείου Ανθεκτικότητας και Ανάκαμψης.

Ο Όμιλος αναπτύσσει χαρτοφυλάκιο ακινήτων συνολικής εκτιμώμενης ακαθάριστης αξίας ανάπτυξης € 1,15 δισ. κατά την ολοκλήρωσή τους, έχει υγιή κεφαλαιακή διάρθρωση με καθαρό δανεισμό 15% επί του συνόλου του ενεργητικού της την 30.6.2023, λειτουργεί με κερδοφορία, προάγοντας μέσα από την επιχειρηματική του δραστηριότητα τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας με αίσθημα ευθύνης έναντι των εργαζομένων, των μετόχων, των επιχειρηματικών εταίρων (EBRD, Prodea Investments, Premia Properties), των πιστωτών και γενικότερα έναντι του επενδυτικού κοινού και του κοινωνικού συνόλου.

Περαιτέρω, εφιστούμε την προσοχή του επενδυτικού κοινού σε ανυπόστατα δημοσιεύματα τα οποία επιχειρούν να διαστρεβλώσουν την πραγματική εικόνα της εταιρείας και του Ομίλου.

Η DIMAND A.E. επιφυλάσσεται όπως προβεί σε περαιτέρω ενημέρωση ή/και ενεργήσει για την προστασία των μετόχων της και της επενδυτικής κοινότητας, σε συνεννόηση με τις αρμόδιες αρχές, εφόσον αυτό απαιτηθεί.

Facebook Comments