Νέο ένταλμα σύλληψης για τον Άγγελο Φιλιππίδη

by
2 mins read

Νέο ένταλμα σύλληψης για νέα υπόθεση επισφαλούς δανείου, εκδόθηκε σε βάρος του πρώην επικεφαλής του ΤΤ Αγγελου Φιλιππίδη.

Η υπόθεση αφορά δανειοδότηση συνολικού ύψους περίπου 104 εκατ. ευρώ προς επιχειρηματία. Για την υπόθεση ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα ίδια αδικήματα, όπως και στις προηγούμενες, δηλαδή για απιστία, άμεση συνέργεια σε αυτήν και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, ενώ φέρονται κατηγορούμενοι συνολικά 14 πρόσωπα.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, τέθηκε στο αρχείο η υπόθεση της δανειοδότησης Κύπριου επιχειρηματία, καθώς από την εισαγγελική έρευνα προέκυψε ότι τα δάνεια του εν λόγω εφοπλιστή εξυπηρετούνται κανονικά.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

Μ. Κατρίνης: «Ο μικρός μου γιος οδηγούσε χωρίς δίπλωμα – Ως πατέρας, αισθάνομαι συντριβή και αναλαμβάνω την ευθύνη»

Ανάρτηση με την οποία γνωστοποιεί ότι ο 15χρονος που συνελήφθη μετά από

Συνελήφθη ο ανήλικος γιος βουλευτή του ΠΑΣΟΚ- Ο συνοδηγός του είχε μαχαίρι

Συνελήφθη 16χρονος γιος βουλευτή του ΠΑΣΟΚ μετά από καταδίωξη. Ο συνοδηγός είχε