Γεωπολιτικές ανησυχίες εκ νέου στην Ασία

1 λεπτό ανάγνωση
22 Σεπτεμβρίου 2017

Με πτώση έκλεισε σήμερα το χρηματιστήριο του Τόκιο. Ο βασικός δείκτης Nikkei μειώθηκε κατά 0,25% με απώλεια 51,03 μονάδων, για να κλείσει στις 20.296,45 μονάδες.

Ο διευρυμένος δείκτης Topix έχασε 4,13 μονάδες, ποσοστό 0,25%, και έκλεισε στις 1.664,61 μονάδες.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Γεωπολιτικές ανησυχίες εκ νέου στην Ασία

1 λεπτό ανάγνωση
15 Σεπτεμβρίου 2017

Σε αρνητικό έδαφος κινήθηκαν τα ασιατικά χρηματιστήρια την Παρασκευή καθώς η νέα πυραυλική δοκιμή της Βόρειας Κορέας πάνω από την Ιαπωνία αναζωπυρώνει την παγκόσμια ανησυχία για την ένταση στην περιοχή.

Στην Ιαπωνία ο δείκτης Nikkei Stock Average κερδίζει 0,4% καθώς το γεν ενισχύεται λόγω της στροφής των επενδυτών στα λεγόμενα ασφαλή καταφύγια. Στη Νότια Κορέα ο δείκτης Kospi χάνει 0,4%.

Στο Χονγκ Κονγκ ο δείκτης Hang Seng χάνει σημειώνει μικρά κέρδη 0,1%. Στην ηπειρωτική Κίνα ο δείκτης Shanghai Composite υποχωρεί 0,3%, ενώ ο Sensex χάνει 0,15%.

Στην Αυστραλία ο δείκτης S&P ASX/200 σημειώνει πτώση 0,7%, ενώ στη Σιγκαπούρη ο Straits Times χάνει 0,3%.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεικτά πρόσημα στα ασιατικά χρηματιστήρια – Πιέσεις από τα πολύτιμα μέταλλα

Με μεικτά πρόσημα κινούνται τα ασιατικά χρηματιστήρια την Παρασκευή, μετά το έντονο

Επιλεκτικές τοποθετήσεις στην Ασία με οδηγό τον κλάδο των ημιαγωγών

Μικτές τάσεις κατέγραψαν τα ασιατικά χρηματιστήρια στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας, με

Ήπια άνοδος στις αγορές της Ασίας ενόψει των κρίσιμων στοιχείων απασχόλησης στις ΗΠΑ

Με θετικό αλλά προσεκτικό βηματισμό κινούνται τα ασιατικά χρηματιστήρια την Παρασκευή, καθώς