Σε κακή κατάσταση βρήκαν τον Μιχάλη Λεμπιδάκη οι αστυνομικοί που τον απελευθέρωσαν από τα δεσμά του.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, ο γιος του Μιχάλη Λεμπιδάκη και ο αδερφός τού επιχειρηματία είπαν ότι ο άνθρωπός τους βρίσκεται σε ασφαλές σημείο, ωστόσο είναι αρκετά καταπονημένος και σαφώς αδυνατισμένος, έχοντας φθάσει τα 45 κιλά! Συμπλήρωσαν πάντως ότι έχει απόλυτη διαύγεια.

Στο μεταξύ, την ευγνωμοσύνη του προς τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην δύσκολη επιχείρηση της απελευθέρωσής του έστειλε ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης που είχε απαχθεί από τον περασμένο Απρίλιο. Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο επιχειρηματίας είπε: «Ευχαριστώ τον αστυνομικό διευθυντή και τους άλλους αστυνομικούς της Κρήτης που έκαναν τη δουλειά τους με ακρίβεια και μυστικότητα», είπε ο επιχειρηματίας.

Σε επικοινωνία που είχε με τον πατέρα του Μιχάλη Λεμπιδάκη η εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, κλαμένος και χωρίς ακόμη να έχει συναντήσει το παιδί του, ο κ. Γιάννης Λεμπιδάκης ευχαρίστησε για τη στάση και την αποτελεσματικότητα της, την Ελληνική Αστυνομία και αυτό που επιθυμεί τώρα είναι να δει το παιδί του.

Νωρίτερα:

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης ο οποίος είχε απαχθεί στα τέλη του περασμένου Απριλίου από τον οικισμό Καλέσσα, έξω από το Ηράκλειο, απελευθερώθηκε σήμερα μετά από έφοδο των αστυνομικών αρχών. Ο επιχειρηματίας βρέθηκε σε μάντρα κοντά στο Ρέθυμνο και είναι καλά στην υγεία του.

Από την έφοδο έχουν γίνει 8 συλλήψεις από τις οποίες σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάποια άτομα έχουν κατά το παρελθόν απασχολήσει τις αρχές ενώ φημολογείται πως υπάρχουν ανάμεσα στους συλληφθέντες και άτομα από το περιβάλλον του επιχειρηματία. Σημειώνεται πως οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν κατά την έφοδό τους δύο άτομα τα οποία βρίσκονταν στο σημείο ενώ μετά από συντονισμένη επιχείρηση στην περιοχή προχώρησαν σε ακόμη έξι συλλήψεις. 

Υπογραμμίζεται πως το σημείο στο οποίο βρέθηκε ο επιχειρηματίας δεν είναι σε ορεινή περιοχή αλλά κοντά σε οικισμό του Ρεθύμνου. Η περιοχή στην οποία βρέθηκε ο Μιχάλης Λεπμιδάκης βρίσκεται μόλις 5 χιλιόμετρα από το κέντρο του Ρεθύμνου.

 

Facebook Comments