Κέρδη για τον Nikkei λόγω Fed

1 λεπτό ανάγνωση
8 Μαΐου 2014

Ανοδικά κινήθηκαν οι ιαπωνικές μετοχές την Πέμπτη, ανακάμπτοντας από το χαμηλό τριών εβδομάδων στο οποίο είχαν βυθιστεί κατά την προηγούμενη συνεδρίαση.

Τα χθεσινά σχόλια της προέδρου της Federal Reserve Τζάνετ Γέλεν τόνωσαν το επενδυτικό κλίμα, ωστόσο η Nintendo δέχτηκε πιέσεις μετά την εμφάνιση μεγαλύτερων των αναμενόμενων ζημιών.

Η μετοχή της εταιρείας βρέθηκε να υποχωρεί έως 5,6% στα 10.070 γιεν – το χαμηλότερο επίπεδο από τον Ιούνιο του 2013 – για να περιορίσει την πτώση της στο τέλος της συνεδρίασης σε -0,7% στα 10.595 γιεν.

Ο Nikkei ενισχύθηκε κατά 0,9% στις 14.163,78 μονάδες, ενώ με άνοδο 0,7% στις 1.160,01 μονάδες έκλεισε και ο ευρύτερος δείκτης Topix.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Latest from Blog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

HSBC: Γιατί η bull market δεν τελείωσε – Οι αγορές που προτιμά έως το τέλος του 2026

Οι επενδυτές βρήκαν αρκετές αφορμές για να αμφισβητήσουν τη διάρκεια της bull

Ράλι στην Ασία: Ιστορικό άλμα στη Νότια Κορέα και άνοδος 3,5% για τον Nikkei

Ισχυρά κέρδη καταγράφουν την Παρασκευή τα ασιατικά χρηματιστήρια, μετά τις βαριές απώλειες

Ασιατικά χρηματιστήρια: Ισχυρές απώλειες μετά την πτώση της Alphabet – «Βουτιά» άνω του 5% στη Νότια Κορέα

Με σημαντικές απώλειες κινούνται την Παρασκευή τα ασιατικά χρηματιστήρια.