Υπόθεση Γιακουμάκη: Φυλάκιση 6 μηνών με 3ετή αναστολή για τον πρώην διευθυντή της Σχολής

2 λεπτά ανάγνωση
15 Ιανουαρίου 2018

Σε φυλάκιση έξι μηνών, με τριετή αναστολή, για παράβαση καθήκοντος στην υπόθεση του άτυχου σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη, καταδίκασε το Εφετείο Ιωαννίνων τον πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής.

Πρωτόδικα, το δικαστήριο του είχε επιβάλει ποινή φυλάκισης 2 ετών, με τριετή αναστολή και άσκησε έφεση. Όπως εξήγησε ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, κρίθηκε ένοχος για τρεις εκφοβιστικές πράξεις σπουδαστών σε βάρος του Γιακουμάκη και όχι 15, για τις οποίες είχε καταδικαστεί πρωτόδικα.

Ωστόσο, ο κ. Κούγιας τόνισε, πως τόσο στο πρώτο δικαστήριο, όσο και στο Εφετείο, δεν «υπήρξαν αποδεικτικά στοιχεία, αλλά κατατέθηκαν φήμες».

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Α. Κανάκης: «Τα πράγματα είναι πολύ πολύ χειρότερα απ’ ότι τα αφήσαμε»

Ο Αντώνης Κανάκης θυμήθηκε να «αγανακτήσει» τώρα, χρόνια μετά την εποχή που

Η πρώτη καταδίκη για βασανισμό θηράματος

Στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αιγίου σήμερα συνετελέσθη η πρώτη καταδίκη κυνηγού (Γ. Τ.)

Β. Οικονόμου: «Ξήλωσε» τον διευθυντή του πολιτικού του γραφείου μετά από δημοσίευμα για εμπλοκή του σε κύκλωμα trafficking

O υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Βασίλης Οικονόμου «ξήλωσε» τον διευθυντή του πολιτικού